פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים 25 מעלות ? היתכן? נמדד באוורסט. בעבודה באינטרנט וכאלה הטמפרטורה עולה ל 28-30קירור סטוק של אינטלהגיוני או שהתוכנה טועה?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מה הבעיה חום של מעבד?תן פרטיםתגיד אתה רציני? הוא רושם לך 30 מעלות אתה שואל אם יש בעיה של חום?פותח האשכול ציין בבקשה את סוג המעבד , ונסה למדוד עם Realtemp / Coretemp
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים לדעתי תקין לחלוטין כי באתר של אינטל כתוב שהמעבד יכול לעמוד בעד 73 מעלות.ליתר ביטחון תבדוק בביוס או Realtemp
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים חברה ,אורסט לא יודע לבדוק טמפרטורה ,תוכנה פשוט לא מדוייקת .נסה coretemp .
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אתה בטוח שאין לך איזה בלון של גז מתחת לשולחן???או שזו בעיה תוכניתית שלא יודעת לקרוא נכון את הסנסוראו שהסנסור דפוק!כי טמפ' כזו בקיץ..אין מצב!
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אין כזו טמפרטורה עם קירור סטוק ,אפילו בשיא החורף .נסה לבדוק בביוס .עם זה לא בסדר ,אז או שיש לך חיישן פגום ,או שיש לך את האמא של כל המזגנים .
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אין כזו טמפרטורה עם קירור סטוק ,אפילו בשיא החורף . נסה לבדוק בביוס .עם זה לא בסדר ,אז או שיש לך חיישן פגום ,או שיש לך את האמא של כל המזגנים . אל תגיד דברים שאתה לא יודע!!! אתה מדבר שטויות..בחורף הייתי מגיע עם המעבד שלי בקירור סטוק ל 23-27 מעלות! וזה עוד לא בזמן קיצוני של החורף! אז אל תדבר שטויות ותבלבל אנשים
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר חח עם סמפרון עם קירור TT PIPE 101 בחורף הגעתי ל 14 מעלות בלי מארץ כשה הוא היה על עדן החלון חחח ואין לי מזגן!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.