עבור לתוכן

רכישת IPHONE 3GS בתאילנד

Featured Replies

פורסם

סבבה , רק ציינתי את זה...

דרך אגב , במילוי הפרטים הם דורשים לדעת מי מפעיל הסלולר שלך (כלומר אורנג'/סלקום/פלאפון) , זה די "חשוד" ולכן כרגע אני לא מפתח ציפיות לגבי קניית מכשיר סים פרי ללא התחייבות כלשהי...

ברור שזה לא סיםפרי, זה נעול לחברת סלולר אחת אבל לפי דעתי לא צריך התחייבות..

איזה מעצבן זה הנעילות האלה עברתי לאורנג' וכל המכשירים שלי נעולים לסלקום :pissed:

פורסם
  • מחבר

אם המשפחה שלך תלך לMBK בבנגקוק , הם יכולים לבקש אייפון 3GS מקורי באריזתו המקורית של אפל.

הוא יעלה קצת יותר יקר מהחיקוי (מן הסתם) אבל לפחות הוא יהיה מקורי.

אני לפני 3 שנים קניתי אייפוד מקורי משם ואני יודע שהוא מקורי כי הוא זוהה ע"י האייטיונס ועל ידי התוכנה שמתקינה עברית באייפוד.

הבנתי שאם לקנות אז לקנות ב-MBK, אבל יש לך מושג איפה? כלומר יש איזה חנות או דוכן שאתה זוכר את השם שכדאי? כי הבנתי שיש שם איזה קומה שלמה רק של הדברים האלה..

אגב שאלה אחרת, אם אני קונה אייפון שהוא לא סים פרי, במידה ופורצים אותו הוא כן ניהיה? או שזה לא קשור?

פורסם

כמו שאמרתי קודם (וגם אתה רשמת) זו קומה שלמה וזה לא בהגזמה.

ניגשים לכל דוכן/חנות ושואלים אם יש להם אייפון 3GS מקורי , אם כן כמה הוא עולה ואם אפשר לראות אותו באריזה המקורית.

לפני הקנייה שהמשפחה שלך תיגש לכל מיני דוכנים אחרים ותברר טווח מחירים , בסופו של דבר , ניתן להתמקח על המחיר (מאחר וזה מקורי אין הרבה טווח התמקחות)

ושהמשפחה שלך תקנה "ממי שהם קיבלו את הוויב הנכון" , קשה לי להסביר את זה אבל יש מוכרים שאתה מרגיש שהם מנסים לעבוד עליך...

פורסם

אגב שאלה אחרת, אם אני קונה אייפון שהוא לא סים פרי, במידה ופורצים אותו הוא כן ניהיה? או שזה לא קשור?

כן..

יש פריצה שהופכת את האייפון לסיםפרי ויש פריצה שנותנת לך להתקין משחקים פרוצים וסידיה..

פורסם

פותח התראד וניב..

אם אני לא טועה דיבורים בסגנון פריצות וכאלה אסורים בפורום

צנזרו הודעות לפני שתקבלו אזהרה/באן והדיון ינעל;)

פורסם

פותח התראד וניב..

אם אני לא טועה דיבורים בסגנון פריצות וכאלה אסורים בפורום

צנזרו הודעות לפני שתקבלו אזהרה/באן והדיון ינעל;)

בלי עין הרע יש פה מודר נהדר, אתה מוזמן להשאיר לו את העבודה.

אין שום דבר לא חוקי ב-UNLOCK\JB, אם אפל נגד זה הם יכולים לא לכבד אחריות תחת המדיניות שלהם, אבל זה לא קשור לשום "חוק".

הפצת משחקים\תוכנות פרוצות זה כבר משהו אחר, אבל אף אחד כאן לא הפנה לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים