עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בכניסה של היוזר בווינדוס(במסך הכחול) דחוףף!!

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!??

תודה רבה

פורסם

דחוף לך? תזמין טכנאי.

תוריד את ה"דחוף" מהכותרת אחרת הדיון ינעל.

פורסם

זה נראה כאילו מישהו הכניס לך קובץ שמכיל קוד שתתנתק מהיוזר לתיקיה "הפעלה" (או Startup).

תיכנס דרך מצב בטוח, ותגתוב כאן מה יש לך בתיקייה הזאת בכל המשתמשים שלך (וגם, ואפילו במיוחד ב All Users).

הנתיב הוא בערך:

DRIVE:\Documents and Settings\USER\תפריט התחלה\תוכניות\הפעלה

כאשר DRIVE הוא הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה שלך, ו USER הוא שם המשתמש שאתה בודק כרגע.

כדי לערוך את כותרת הנושא שלך כמו שmulticore ביקש, ערוך את ההודעה הראשונה שלך בנושא.

נ.ב

מה לא חוקי בשם הכותרת, היא מכילה "את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון", שוא כמובן הבעיה להיכנס למשתמש שלו, כפי שמשתמע מההודעה הראשונה, היא אף עומדת בקביעה כי "אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת", אלא אם כן מיעוט "מרובים" שניים.

האם במקרה בו אין למנהלי הפורום כוח/רעיון, הם מגיבים בצורת "תעשה ככה-וככה, אחרת הדיון ינעל"?

האם ישנה הוראה, "כותרות המכילות את המילה דחוף אסורות"?

פורסם

סביר להניח שהבעיה מקורה באיזה שהיא וירוס זדוני שמחק לך את קובץ ה USERINIT.EXE או משהו בסגנון.

אני הייתי הולך על להריץ את המחשב ל RECOVERY CONSOLE ואז לוודא ובמקרה הצורך לשחזר מהדיסק של חלונות את הקובץ הנ"ל.

כמובן שאם יש לך אפשרות לשים את היד על דיסק של ERD COMMANDER ולהריץ איזה שחזור המערכת או בדיקת תקינות הקבצים של חלונות היה עדיף.

פורסם

הדיון נעול.

תשלח לי ה"פ כשתהיה מוכן לערוך את הכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.