עבור לתוכן

זקוק לעזרה במציאת מקום לרכישת Iphone 3gs בניו יורק שעושה גם משלוחים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות

אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם

כמובן שעל האייפון להיות סימפרי

פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי

בתודה מראש,

לירן

פורסם

נראה לי מיותר לקנות בניו יורק, האייפון יגיע בקרוב לארץ וסביר להניח שלא תהיה לך אחריות, גם אם תמצא מקום שמוכר אייפונים סימפרי זה יעלה לך עם הדמי ביטול התחייבות, נאי חושב שאחרי הכל זה מסתכם בכמעט 1K$.

עדיף לקנות בארץ כשיגיע למפעילות, לקבל אחריות ואת הדמי ביטול אחריות לשלם על חבילה שאולי תשתמש בה, אבל לפחות לא לבזבז את זה סתם.

פורסם

פשוט לא שווה לקנות אייפון SF בארה"ב כי גם אם יש כזה זה מיובא מאירופה...

כך שאם אתה קונה ממישהו פרטי שייבא מאירופה לא אמור להיות הבדל גדול בין ארה"ב לישראל כי גם שם ייבאו מאירופה וגם פה ייבאו מאירופה כך שאם לחוץ לך לקנות את האייפון עכשיו תסתכל בזאפ או בפורומים שמוכרים אייפונים תשווה מכירים למקומות בארה"ב SF ואני מבטיח לך שההפרשים לא יהיו גדולים (אם בכלל)...

אם אתה מוותר על SF ויכול לפרוץ בעצמך את המכשיר אז עדיף לך לקנות מארה"ב...

פורסם
  • מחבר

אני יכול לפרוץ בעצמי עשיתי כבר ג'ילברייק לאיי פוד שלי, אז מאיפה אני יכול להשיג את האיי פון החדש לא SF אבל נקי מהתחייבויות וכל השיט הזה?

פורסם

אם יש לך חבר בארה"ב הוא יכול להביא לך.. (אני לא יודע בדיוק אבל זה לא בעיה לברר...)

ואם לא אתה תמיד יכול לקנות בארץ מחנויות פרטיות או מפורומים שמתעסקים בנושא...

פורסם
  • מחבר

נו אבל אל תיהיה מצחיק, הסברתי בהודעה הראשית של הת'ארד שיש לי חבר בניו יורק

אבל אני לא רוצה להטריח אותו ללכת לחפש בכל ניו יורק אייפון בשבילי אז אני מחפש חנות

שעושה משלוחים, אני פשוט אשלח למלון שלו והוא יביא לי אותו וזה, רק עכשיו חידדתי את הבקשה

חנות שעושה משלוחים, לא צריך להיות סימפרי, אני אסתדר עם המכשיר פה

תודה!

פורסם

אוקיי ביררתי לך.

אז ככה אם הוא תושב ארצות הברית אז אתה יכול לבקש ממנו ללכת ל apple store או ל best buy

ולקנות לך את האייפון החדש במחירים של 600$/700$ תלוי כמה ג'יגה, וללא התחייבות.

APPLE STORE יש בכל חור בניו יורק לכן לא צריך משלוחים.. ולBEST BUY יש משלוחים כמעט בטוח...

אם הוא לא תושב אני מכיר כמה אנשים שהלכו לארה"ב וביקשו מאנשים שיקנו להם תמורת 50$...

כן זה די טרחה אבל אין מה לעשות אם אתה רוצה אייפון זה הפרוצדורה.. מקסימום תקנה בארץ עולה 3900 שקל בזאפ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים