עבור לתוכן

מישהו מגיע להופעה של היהודים ודג נחש מחר בערב בירושלים?

Featured Replies

פורסם

:o

אני אהיה שם 100%.

פורסם

:o

כיף'ך :o

פורסם

אני אהיה שם 100%.

פורסם

איפה? מתי? כמה כסף?

פורסם
  • מחבר

ההופעה הייתה היום בערב בכיכר ציון בירושלים, במסגרת המבצע "הנוער ינהג אחרת" להעלת המודעות בנוגע לזהירות/תאונות בדרכים. בין האומנים הופיעו: אלמנה שחורה, מוניקה סקס, היהודים ו.... זהבה בן. ההופעה הייתה ללא תשלום..

איכותTM

פורסם

היה ספפה :)

איזה מאבטחים רולות... כל שנייה שלפו כמה אנשים מהפוגו וזרקו אותם מעבר לגדר... :P

Vega אם ראית אותי, היה לי תיק אדום (עם נרגילה 8)) והייתי באמצע, די קרוב לבמה...

פורסם

כל הופעת רוק שנגמרת לפני 11.. לא שווה כלום..

אני זוכר שבעיר הנוער פה (גם, הנוער ינהג אחרת)

זה נגמר ב5 בערך

פורסם

נגמר ב 23:45 בערך...

פורסם

האלמנה השחורה נתן לנו בראש!

פורסם
  • מחבר

חחח הסולן של האלמנה השחורה נפל איזה שלוש פעמים מהבמה או משהו, אבל היה ממש מגניב כי הוא בא לקהל, אני וחבר שלי צעקנו ושלחנו אליו ידיים כמו מטורפים (כמו מעריצים שפוטים, למרות שבחיים לא ראיתי אותו)... חבר שלי תלש לו מהשיער ואני אפילו השגתי הזדמנות לחבק את המתלהב, חח....

ההופעה לא נגמרה לפני 2300 מכיוון שהיהודים הגיעו רק בערך ב-2315 וזה למעשה היה עיקר הקונצרט.

Nargilla, מתוך ה2000+ אנשים שהיו שם אני לא חושב שהייתי מזהה אותך לפי התיק האדום, אבל... אתה ירושלמי?

פורסם

אכן

הגעתי לצערי רק באמצע מוניקה סקס אבל ישבתי ליד גואה (על נרגילה ::) ובורגרס בר 300 גרם נחמד),

ירדתי קצת לכיכר החתולות (על נרגילה ::)) ופגשתי איזו אחת אחרי הרבה זמן שאנחנו מנסים להפגש,

נגמר זהבה בן (מה הקשר למופע?!) והתמקמתי באמצע ההמון לכבוד היהודים ;D

הכי מצחיק היה באמצע ההופעה של היהודים, פתאום נוצר מעגל כזה לידי ומלא ילדים התחילו להסתכל למטה,

מסתבר שלמישהו עף הפלא והוא נרמס... כמובן שהמעגל נסגר אחרי דקה מכל ההתלהבות וגם הילד שחיפש נרמס... :P

גם היו כמה ילדים שהעבירו אותם כזה מעל הקהל עד שמישהו החליט שנמאס והפסיק להעביר (או שהעביר חזק מדי), דבר שהפיל אותם על הרצפה... ;D

סה"כ היה מצחיק לאללה, אבל היהודים יכלו להרביץ הופעה יותר טובה מזה, טיפה אכזבו...

פורסם
  • מחבר

ישבתי ליד גואה (על נרגילה ::) ובורגרס בר 300 גרם נחמד),

ירדתי קצת לכיכר החתולות (על נרגילה ::))

מזכיר לי אותי, רק שאני לא מעשן (גם לא נרגילה). בקשר לבורגרס בר, פעם הם היו מכינים בורגרים הרבה יותר טובים, הם הדרדרו לדעתי.. גם נראה לי שהבשר שהם קונים הוא דפקט, פעם שעברה שהייתי שם מישהו הקיא באמצע המסעדה וגם אני הרגשתי איזה צורך להקיא, למרות שהתאפקתי וחסתי על תורן המשמרת המסכן אשר נאלץ לנקות את הקיא מהריצפה עם הרבה דם ויזע.

צ'יפס שולט אבל.

פורסם

צ'יפס שולט?!@

מה אתה על כדורים?

פורסם

לא ישבתי במסעדה, קניתי מהדוכנים האלה שם בחוצות העיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים