עבור לתוכן

המחשב לא נותן להעלות מכפלה ללא ביטול Intel Thermal TM2

Featured Replies

פורסם

אהלן

שמתי לב לבעיה מוזרה שהתחילה לקרות לא מזמן.

קודם כל פרטי מחשב -

E2180

G31

9600GT

עכשיו.

שמתי לב בזמן האחרון שהמחשב לא עולה מהמכפלה 6.

וכל פעם שאני נכנס לביוס, משנה ל10, הוא חוזר ל6.

אז שיערתי שזה אחד מהמנגנוני חשמל וההגנה של אינטל. אז ביטלתי את ה-TM2, ופלא - המכפלה על 10 והמחשב עובד כמו שצריך(כמו שתמיד).

יש סכנה אם אני מבטל את ה-TM2?

פורסם
  • מחבר

לא..אבל למה המכפלה לא על AUTO ?

כי כדי שהמכפלה תהיה על AUTO צריך שהמהירות תהיה על 200, כרגיל. אז משנים ידנית הכל.

פורסם

מה ? לא ממש הבנתי למה המכפלה שלך לא על AUTO ? אתה לא בOC או משהו..ככה שאין סיבה שזה לא יהיה AUTO..

פורסם
  • מחבר

מה ? לא ממש הבנתי למה המכפלה שלך לא על AUTO ? אתה לא בOC או משהו..ככה שאין סיבה שזה לא יהיה AUTO..

אני כן ב-OC.

320x10

1.4250

822 לזכרונות ביחס 2.66

זה כל העניין, שהוא לא נותן לי לעשות OC כמו שצריך כי הוא עושה 320 כפול 6, ואז נוצר מהירות של 1920 במקום 3200. והוא לא נותן לי להעלות מכפלה.

אם אני שם הכל על AUTO, המכפלה חוזרת ל200x10. כרגיל.

פורסם

תפעיל את TM2 בחזרה (יש סכנה כשאתה מבטל את TM2, המחשב לא יוכל להתכבות כשהמעבד יהיה לוהט). אחרי שהפעלת את TM2, בטל את EIST ו-C1E. שני הפיצ'רים הללו מורידים את המכפלה של המעבד כשהוא לא תחת עומס.

פורסם
  • מחבר

תפעיל את TM2 בחזרה (יש סכנה כשאתה מבטל את TM2, המחשב לא יוכל להתכבות כשהמעבד יהיה לוהט). אחרי שהפעלת את TM2, בטל את EIST ו-C1E. שני הפיצ'רים הללו מורידים את המכפלה של המעבד כשהוא לא תחת עומס.

הוא לא מעלה מכפלה ללא ביטול TM2. ניסיתי את מה שאמרת, לא עובד. זה רק ה-TM2

פורסם

נסה לשנות פרמרטים אחרים כגון הC1E..לראות איך זה ישפיע..כמו כן נסה לשנות באס או מכפלה אחרת..תראה איך לוח האם יגיב..

פורסם
  • מחבר

נסה לשנות פרמרטים אחרים כגון הC1E..לראות איך זה ישפיע..כמו כן נסה לשנות באס או מכפלה אחרת..תראה איך לוח האם יגיב..

בדקתי הכל

שיניתי הרגע מכפלות

שיניתי את כל החוסכי חשמל למיניהם כגון C1E.. החלפתי מתחים זרמים כל מה שאפשר.

זה ה-TM2. בלעדיו המכפלה לא עולה מ6.

מה עושים ?:\

פורסם

משאירים אותו כבוי!

רק תבדוק באמת שאתה לא עובר את הטמפ' הרצויה במאמץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים