פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים זה לא פלאפון זה מחשב כף יד.והאמת שאין לי ממש מושג מי בכלל קונה היום מחשב כף יד (PDA\MID) במקום סלולרי משולב למטרות שלו, בשביל מה להסחב עם כמה מכשירים בנפרד (במיוחד שהמחירים שלהם לא עד כדי כך ברצפה בשביל שזה יצא משתלם).
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים לדעתי לאט לאט המחשבי כף יד יעלמו ויבואו עוד ועוד SMARTPHONEים הסיבה היחידה שאני יכול לראות למה לקנות בנפרד שני מכשירים זה הסוללה
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים זאת סיבה מעולה אם אתה בדואי שחיי במדבר.כל עוד יש לך גישה לרכב\מחשב פעם אחת במשך היום, זה לא צריך להטריד אותך יותר מידי.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים זה לא פלאפון זה מחשב כף יד.והאמת שאין לי ממש מושג מי בכלל קונה היום מחשב כף יד (PDA\MID) במקום סלולרי משולב למטרות שלו, בשביל מה להסחב עם כמה מכשירים בנפרד (במיוחד שהמחירים שלהם לא עד כדי כך ברצפה בשביל שזה יצא משתלם).מה אתה צריך לסחוב איתך מלבדו?יש בו כל מה שיש במכשיר סלולרי אחר?!יכולות סלולריות לכל דבר.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים הם מנסים ומנסים עד שאחד באמת יצא מוצלח ;D ככה מרוויחים כסף גם על פרוטוטייפ וחוסכים הוצאות על טסטרים. מה אתה צריך לסחוב איתך מלבדו? יש בו כל מה שיש במכשיר סלולרי אחר?! יכולות סלולריות לכל דבר. נוקיה הולכים להוציא 5 MIDים , וזה הולך להיות בין המתקדמים שבהם , ללא יכולות דיבור .
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים גם ככה שמעתי שה N97 נפילה.. ובכן אני שמח עם ה HD שלי ולא מחליף עד לשנה הבאה נראה עד אז אולי יהיה משהו מעניין..!
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר קרדיט לפוקט פי סי לפי הוידאו אכן יהיה את הפיצר הנחמד של להתקשר ולקבל טלפונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.