עבור לתוכן

iPhone - מתי ברשת אורנג'\סלקום\פלאפון?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בעוד כחודש אני עולה על מדים, ואני מעוניין באייפון דור 3 לשם שימוש בפייסבוק ולמיילים דרך הרשת דור 3. האייפון כנראה הכי מתאים לי עקב הנוחות שלו לעומת שאר הטלפונים.

יש צפי מתי הוא יגיע למפעילות ?

פורסם

אחרי החגים.

פורסם
  • מחבר

אחרי החגים.

זה לא משמח. תודה.

יש טעם להסתכל על מכשירים אחרים ?

פורסם

תבדוק את הסאמסונג עם האנדרויד

רק אל תתקרב לN97 ממשק גרוע/מסך(מגע) גרוע

פורסם

לא נראה לי שממשק של מכשיר של נוקיה הוא לא נוח, זה הממשק הקלאסי עם התאמה קלה למסך מגע (ואם 40 ומשהו אחוזים מבעלי הטלפונים בעולם הם בעלים של נוקיה, לא נראה לי שאפשר להגיד שהוא לא נוח).

ועל המסך מגע גם שמעתי ביקורות טובות, זה לא קפקטיב אבל הוא די טוב.

פורסם

תבדוק את הסאמסונג עם האנדרויד

רק אל תתקרב לN97 ממשק גרוע/מסך(מגע) גרוע

דווקא רוב האנשים ממליצים עליו

פורסם

כן מי ממליץ עליו? תכנס קצת תקרא ביקורות

כבר יש שמועות שנוקיה הולכת להחליף את הסימביאן במכשירי הדגל בעתיד

בטענה שמערכת ההפעלה הזאת מיושנת כבר ולא יכולה להתמודד עם מערכות ההפעלה המתחרות

למרות שנוקיה טוענת שלא

http://www.engadgetmobile.com/2009/08/12/nokia-rumored-to-be-kicking-symbian-os-to-the-curb-moving-in-wi/

בנוסף למכשיר יש מעבד חלש

ווזיכרון חלש

בנוסף

http://www.engadget.com/2009/08/15/how-would-you-change-nokias-n97/

פורסם

דווקא רוב האנשים ממליצים עליו

וחשבת פעם מי ממליץ עליו?

מי שקנה אותו ולא רוצה להתבאס, אז הוא מנחם את עצמו בזה שעוד אנשים יקנו אותו ויסבלו[br]פורסם בתאריך: 18.08.2009 בשעה 01:24:45

יש צפי מתי הוא יגיע למפעילות ?

אפשר להבין למה אתה מתעקש לקנות אותו דרך המפעילות?

בחנויות פרטיות הוא הרבה יותר זול ואם יש לך מכר שנוסע לחו"ל בזמן הקרוב זה עוד יותר טוב...

פורסם

אולי לאייפון יש מעבד וזיכרון RAM גדול יותר אבל השאלה מה הוא עושה איתם.. הוא בכלל לא מנצל את זה :screwy:

כשאפילו תמיכה מובנית בMulti-Tasks אין לו.

שנתיים להחזיק ממכשיר שכל שנה לא משתפר? וואו. מהפכה באייפון ! עכשיו אפשר גם לצלם וידיאו עם המצלמת 3.2MP העתיקה שלו.. אה

רק לא לשכוח שאין פלאש.

אנשים משום מה פשוט שונאים בדם את הN97 ואני לא מבין למה.. מסך מגע אולי לא כמו באייפון (בסדר לא מתקרב) אבל הוא אחלה מסך מגע.

חוץ ממעבד וזיכרון RAM שיש לאייפון איזה כבר היתרונות יש לו על הN97?

פורסם

אם 40 ומשהו אחוזים מבעלי הטלפונים בעולם הם בעלים של נוקיה, לא נראה לי שאפשר להגיד שהוא לא נוח

אני לא חושב שאתה ממש מבין מה זה ממשק,

אנשים לא מפעילים את המכשיר דרך הלוגו שיש למעלה, ככה שאני בספק אם ל-40 אחוז מבעלי הטלפונים הסלולריים יש את הממשק של N97.

אולי לאייפון יש מעבד וזיכרון RAM גדול יותר אבל השאלה מה הוא עושה איתם.. הוא בכלל לא מנצל את זה :screwy:

כשאפילו תמיכה מובנית בMulti-Tasks אין לו.

שנתיים להחזיק ממכשיר שכל שנה לא משתפר? וואו. מהפכה באייפון ! עכשיו אפשר גם לצלם וידיאו עם המצלמת 3.2MP העתיקה שלו.. אה

רק לא לשכוח שאין פלאש.

אנשים משום מה פשוט שונאים בדם את הN97 ואני לא מבין למה.. מסך מגע אולי לא כמו באייפון (בסדר לא מתקרב) אבל הוא אחלה מסך מגע.

חוץ ממעבד וזיכרון RAM שיש לאייפון איזה כבר היתרונות יש לו על הN97?

גם כמות וגם איכות של תוכנות ומשחקים.

קהילה פעילה מאוד, ונורמה של שדרוגים ושיפורים שלא ראיתי בשום מקום אחר.

בסימביאן רוב התוכנות שהתקנתי גם אחרי כמה חודשים לא זכו לגרסא חדשה למרות שלא היו חסרים באגים,

באייפון זה כבר ניהיה הרגל שכל כמה שבועות\חודשים המפתחים משחררים עוד ועוד שיפורים.

חוץ מזה שלא צריך פיצ'רים מסויימים בשביל לנצל משאבים, ברגע שיש לך משאבים חזקים יותר אז גם פעולות פשוטות הופכות למהירות הרבה יותר, יש אנשים שזה כן שווה להם את השדרוג.

אין שום קשר למימדי הצילום ולאיכות שלו,

אתה יכול להשוות 3 מ"פ של סוני אריקסון ול-5 מ"פ שנוקיה משלבים במכשירים שלהם.

פורסם

הממשק של נוקיה לא נוח אבל מבין המכשירים החכמים הוא די סביר.

יש לי למשל דוד עם N95, היה לו איפון שהוא לא הסתדר איתו ועכשיו החליף לנוקיה והוא שמח איתו, אבל זה לא בגלל הממשק הנוח של נוקיה, זה בגלל שכל מה שהוא עושה זה לחייג מספרים... כלום חוצמזה.

N97 לא יוצא דופן בקטע הזה, גם לו ממשק סביר ולא יותר.

זה שמעלי, אתה באמת מנסה להסביר לאנשים למה האיפון טוב יותר? הרי זה ברור שמי שכותב שהאיפון הוא מכשיר גרוע מעולם לא באמת השתמש בו (ליותר מ5 דקות) וזה ברור שהם לגמרי מתעלמים מהעובדות וכל מה שמעניין אותם זה להגיד איפון זה חרא.

הרי המצלמה היא בסך הכל 3.2M אויאויאוי, אבל במקרה היא גם בין המצלמות הכי טובות בסלולרי היום.. אותו דבר גם לגבי וידאו.

ומולטי טסק כן אפשרי, אני עושה את זה כל יום ללא בעיות, הסקייפ שלי באיפון פתוח 24/7 ואין לי שום בעייה לעשות דברים אחרים בזמן הזה.

קיצר זה חבורה של אנשים שהולכים עם זרם מסויים של שונאי איפון אין טעם לנסות להסביר להם.

לגבי הפלאש (גם במצלמה וגם בדפדפן) הסיבה שאלו לא קיימים היא שלאפל יש מדיניות של אם זה לא פועל בצורה יותר ממושלמת אז לא נכלול את זה במכשיר, ולדעתי הם לגמרי צודקים.

נכון יש מכשירים עם פלאש, אבל התמונות שמצולמות עם פלאש מהסלולרי נראות נורא בלשון המעטה.

פלאש בדפדפן יגרום להאטה רצינית בגלישה, פלאש הוא תוכן כבד בטירוף, יש אפילו מחשבים שולחניים שמתקשים בהרצת פלאש (ישנים יותר כמובן אבל לא ישנים מאוד) מה גם שיש לי איפון שנתיים ועד היום לא הרגשתי בכלל במחסור של פלאש, להפך דווקא אני מעדיף את זה ככה כי 99% מתכני הפלאש הם פרסומות, אז יוצא שאני לא מבזבז עליהם רוחב פס וגם הגלישה נוחה יותר.

אופס... סטיתי קשות מנושא הדיון, אז כדי לחזור:

כמו שאמרו, אחרי החגים, לדעתי זה כי האיפון בגרסתו הנוכחית לא תומך עדיין תמיכה מושלמת בעיברית, יש לא מעט בעיות בנושא הזה וזה יהיה רעיון גרוע מאוד להוציא אותו ככה לשוק. ברגע שייצא עדכון גרסא ותיהיה אספקה גדולה של מכישירים עם הגרסא החדשה מהמפעל אז המכשיר יגיע לפה, וזה עניין של חודשיים לדעתי.

פורסם

אני לא חושב שאתה ממש מבין מה זה ממשק,

אנשים לא מפעילים את המכשיר דרך הלוגו שיש למעלה, ככה שאני בספק אם ל-40 אחוז מבעלי הטלפונים הסלולריים יש את הממשק של N97.

לא נראה לי שממשק של מכשיר של נוקיה הוא לא נוח, זה הממשק הקלאסי עם התאמה קלה למסך מגע (ואם 40 ומשהו אחוזים מבעלי הטלפונים בעולם הם בעלים של נוקיה, לא נראה לי שאפשר להגיד שהוא לא נוח).

אני לא רוצה להשמע פלצן, אבל יכולת להעתיק את שאר התגובה (אם בכלל קראת אותה ולא סתם רפרפת בה), הממשק בN97 דומה מאוד לכל ממשק במכשיר של נוקיה בשנים האחרונות עם שינויים קלים בדפדפן, מעבר לזה הסופט קיז עברו לתחתית המסך והוסיפו את הווידג'טס.

פורסם

קראתי, ואני עדיין לא מוצא שום קשר בין סדרת 40 (אם אתה מדבר על "הרוב") לסימביאן 9.4.

פורסם

בסופו של דבר המספרים מדברים בעד עצמם

הN97 לא מצליח להתרומם והמכירות שלו עלובות לא רק לעומת האייפון אלא גם לעומת סמארטפונים אחרים מבוססי אנדרואיד

והביקורות של הN97 רחוקות מלהיות מחמיאות

פורסם

קראתי, ואני עדיין לא מוצא שום קשר בין סדרת 40 (אם אתה מדבר על "הרוב") לסימביאן 9.4.

התפריטים בדרך כלל בנויים באותו המבנה, אותם סידורי קטגוריות וכולי, הN97 מכיל הרבה יותר פ'יצרים מהם אבל הממשקים דומים, קח לדוגמה את הנוקיה 6233 או כל מכשיר S40 בסגנון, כולם מתבססים על אותו התפריט, הגלריה, תתי התפריטים, ספר הטלפונים וכדומה, הם נבדלים על פי התאמה למסך מגע ופיצ'רים.

אני לא אומר שאני אוהב את הממשק של נוקיה, הוא "בסדר". את הK610 שהיה לי תפעלתי בקלות לעומת המכשירים הסימביאניים שעברו אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים