פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=htO&q=cpuz&btnG=Search&aq=f&oq=&aqi=והיא רק נותנת לך ת"ז חומרתית על המפרט.אני משתמש בה הרבה בעיקר בשביל לברר מפרטים של מחשבים לא שלי שאני משתמש בהם.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים זיקרון יש לך בין הרגלים (אולי) זיכרון יש לך במחשב.לנושא, גם אני חושב ש- CPUZ תספיק.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר תודה הכול עובד אגב יש לי ספק ocz 500W חדש (קניתי ביום שישי ) אבל כשהמחשב מחובה שומעים ממנו שריקה חלשה ומעצבנת כאילו יש שם מאוורר קטן שעובד... מה זה ?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים אולי זה באמת מאוורר קטן שעובד...(למרות שהרבה פעמים הוא גדול דווקא) אבל לא מתחייב. תבדוק שהכול שם מחובר בצורה טובה ויציבה ותמיד יש סיכוי לתקלה...
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר יש אחד גדול אבל הוא ניחבה שאני מחבה את המחשב ניראה לי שזה איזה מאוורר קטן שמחליף את המאוורר הגדול כשהמחשב מחובה........עם אני מנתק מהחשמל אז זה מפסיק חוץ מזה הכול עובד חלק
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים א. מכובה.ב. לא שמתי לב שאמרת שהמחשב כבוי... זה מעניין...תבדוק חיבורים, חוץ מזה אין לי מושג מה זה יכול להיות, חכה לתשובה של מישהו שיודע יותר ממני (90% מחברי הפורום הזה בערך)
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים לפעמים המאוורר של הספק עובד עוד קצת כאשר מכבים את המחשב כדי לקרר את הרכיבים.זה תקין, הוא יפסיק לבד.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר בדקתי את זה המאוורר היה מכובה לגמרהובבוקר כשקמתי זה עדיין היהיש מצב שיש שתי מאוורירם בפנים ?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר מישהוא יכול לעזור לי ?יש לי ספק 500W ocz וכשאני מכבה את המחשב (כול המאווררים ניכבאים)שומעים שריקה קזותי כאילו יש שם מאוורר קטן שפועלוזה לא מפסיק גם אחרי 8 שעות
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר אני יודע אבל אני מחקה הרבה זמן....................בסך הכול הספק עובד מעולהאגב fogrid ניראה לך שכבל לא מאודק מספיק יכול לעשות את זה ? איך ?יתקינו לי את זה במעבדה כדי שלא תילך האחריות אז לא ניראה לי שזה העינייןלמה לא אונים לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.