עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עליה איטית של משתמש מסויים בחלונות XP. האם יש פתרון אחר?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO.

בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות.

אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף.

העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני.

השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות.

ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה לאט ובחדש עלה מהר.

האם יש דרך לבדוק מה הגורם המדוייק לתקלה ולטפל בה?

במידה וזה יקח הרבה זמן או שידרוש הרבה מאמצים אני יודע שיש את אשף העברת ההגדרות של חלונות XP וככה אני אוכל להעביר נתונים כמו מסמכים ומאיל ממשתמש אחד לאחר.

האם יש חלופה לאשף הזה?

כשאני חושב על זה הצרכים של העברת הנתונים הם מועדפים מסמכים הגדרות מאיל ותוכן המאיל מ OUTLOOK EXPRESS.

מועדפים ומסמכים להעביר זה לא בעיה ידנית אבל את החשבונות של האאוטלוק(יש לו שם איזה חצי מליון תיקיות) הייתי שמח לעשות בצורה קצת יותר אוטומטית, מישהו יכול להמליץ על תוכנה לגיבוי ושחזור של זה?

חשבתי על ACUBIX PICOBACKUP

**שכחתי פרט מסויים וזה שכשאר אני מפעיל את TASK MANAGER אז רק אחרי שלוש הדקות הוא מתחיל להראות לי את שמות המשתמשים שמפעילים PROCCESS במחשב לעומת המשתמש החדש שלוקח יותר מהר.

בנוסף לזה נצל"ש קטן שאני פשוט לא יודע איפה מקומו.

ראיתי פה ושם בפורום חתימות עם MY RIG שהן קובץ GIF שמראה את רכיבי המחשב שלך אחד אחד יש איזה אתר שעושה את זה?

תודה לכולם

פורסם

אפשר לבצע מיגרציה מלאה של כל הגדרות הפרופיל לפרופיל חדש בלי בעיה וגם בתוכנות שלא קשורות למערכת הפעלה.

אני ממליץ לך שזה מה שתעשה כי כנראה משהו באמת "נדפק" בפרופיל שלו.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי הייתה באמת גם איך ממליצים לבצע את המיגרציה הזאת... אם יש המלצה לאיזה שהוא משהו ספציפי? או המלצות כלליות?

פורסם

file settings transfer wizard וכל השאר בהתאם לתוכנות.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה יהיה זה ... תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.