עבור לתוכן

זקוקה לעזרה בבחירת סלולרי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה.

כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310.

יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי.

מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר?

אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הוא לא דור 3, או שכן?

ראיתי גם שיש 5220, שהוא כמעט כמו 5310, אבל יש לו סוללה קצת יותר חזקה, אבל משום מה בקושי יש עליו מידע, לא כותבים עליו כמעט בפורומים או באתרים, מישהו יודע אם הוא טוב? עדיף על 5310 או לא?

כעיקרון אני זקוקה לסלולרי יחסית קטן, ושיהיה מותאם למוזיקה כדי שאוכל לקחת אותו להליכות(צריך ליהיות עמיד לטילטולים), עם כפתורי מוזיקה יעודיים(לשני המכשירים יש אותם, בגלל זה בעצם אני בחרתי אותם), כמובן שתיהיה מצלמה כמה שיותר טובה, אבל זה לא הכי חשוב, והכי חשוב זה הסוללה, שלא תתרוקן אחרי כמה שעות(עדיף שתחזיק כמה ימים אם אפשר). כמו כן חשוב לי העמידות של המכשיר, כדי שהסלולרי לא יתפרק אחרי נפילה(לא קורה לעיתים קרובות, אבל לפעמים כן).

אשמח לכל חוות דעת,עצה וכו'

תודה מראש לכל מי שיענה!

פורסם

הWIFI והGPS יעבדו בלי קשר לסים.

אבל הכל תלוי בתוכנה של הGPS, כי יש תוכנות שמתעדכנות בזמן אמת מהאינטרנט...

התכנון שלך לקנות את המכשיר מחברות הסלולר או מחנות פרטית?

פורסם
  • מחבר

אופס, שכחתי לציין את זה, אני אקנה מחנות פרטית, כנראה TIKcom(כי הם מקבלים פייפל, וזאת הדרך שאני רוצה לשלם, אם יש עוד חנות שמקבלת פייפל אשמח לדעת).

הסים לא משפיע על מהירות האינטרנט או משהו? הWIFI יעבוד בלי בעיות? ומתי שאשתמש בWIFI אני לא אצטרך לשלם על כלום, זמן אויר וכאלה?

פורסם

זו חנות ישראלית?

הסים ישפיע על מהירות חיבור באינטרנט סלולרי ושיחות וידאו, שום דבר מעבר.

WIFI לא קשור לאינטרנט סלולרי ולכן לא יעלה כסף.

פורסם
  • מחבר

כן, חנות ישראלית tikcom.co.il

אז בעיקרון המכשיר אמור לעבוד טוב עם סים דור שני, חוץ מהאינטרנט הסלולרי(שגם ככה אין לי ואני לא צריכה) ושיחות וידאו(שגם כן אני לא צריכה)?

האם הסים משפיע על חיי הסוללה? כלומר האם הסוללה תספיק ליותר זמן אם יש לי סים דור 2?

או שבכל מקרה עדיף ללכת על מכשיר שהוא לא דור 3(כמו 5310)?

פורסם

הסים עצמו לא משפיע על הסוללה, אבל עבודה בדור 2 כן משפיעה, והיא חוסכת סוללה.

אין סיבה לא ללכת היום על מכשיר דור 3, שבסופו של דבר רובם מתקדמים יותר ממכשירי דור 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים