פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים שלום,אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVIהכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואיםהכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOGשוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עדשהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשבעל מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידולי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGBאז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי,למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים מחבר מה קורה אם אתה מחבר ב-DVI ומפעיל את המחשב מחדש?עשיתי הפעלה מחדש ולא עוזר, אותו דבר.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים המסך שלך פשוט לא מקבל אות.תנסה לנתק את כל הכבלים ולחבר מחדש רק את הכל הלבן מהכרטיס למסך.תדליק ותעדכן.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר לא רואים שום דבר גם בזמן שהמחשב עולה?יכול להיות שהכבל פשוט לא בסדר.רואים תמונה אבל שאני מכבה ומדליק את המסך לא רואים תמונה,תקרא את כל מה שכתבתי ותבין.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים כלומר המסך עובד, אבל לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא לא מצליח להציג את התמונה שוב?עד להפעלה מחדש של המחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.