עבור לתוכן

מפרט למחשב שינגן סרטים - אין תקציב , הסבר בגוף ההודעה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב?

אין תקציב , המטרה שלי זה להבין איזה מפרט אני צריך בדיוק , אני מתכנן לקנות משומש או חלקים משומשים ולהרכיב (יש לי כבר מארז סלוני וספק כח) . המטרה שלי בדיון זה להבין איזה חומרה אני צריך בדיוק דרך המפרט שתרכיבו לי

2. מטרות המחשב?

ניגון סרטי HD 720P (לא צריך FULL HD) אין שום מטרה אחרת מלבד ניגון סרטים , אם פנטיום 4 מספיק אגב מספיק לדרישה הזאת אז לא לדחוף לי DUAL CORE

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?

רק שלט אלחוטי שמתאים ל MEDIA CENTER, כל השאר יש

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?

לא צריכים משהו שלא תורם לניגון סרטי HD . בנוסף לא צריך כרטיס טלויזיה , יש לנו ממיר

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

לא.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?

לא

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

לא

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה לו יציאת HDMI המחשב יחובר לטלווזית 42 FULL HD

לא , המחשב יחובר דרך RGB

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

לא

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

לא

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.

אין דרישה למשחקים , מצידי שגם לא יריץ PACMAN

עוד משהו ,

יש לנו דיסק קשיח חיצוני עם נפח גדול ששם נאחסן סרטים.

פורסם

אני לא מכיר כרטיסי מסך עם יציאה ל-RGB, אבל יש מתאמים למיניהם אז תצטרך להשיג אחד.

הכי זול יהיה להשיג פנטיום 4 עם לוח אם שתומך בחיבור כרטיס מסך PCI-Express, ולזרוק עליו לפחות 1-2Gb זיכרון.

תיאורטית על כרטיס מסך (גם ישן) יעשה את העבודה, אבל אם הלוח תומך ב-PCI-E תוכל במקרה הכי גרוע לקנות כרטיס מסך חדש כמו ה-4550 של AMD ב-230 ש"ח ולהיות מסודר מכל הכיוונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים