פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר ... חשבתי לשים גריז טרמי על המעבד שעליו נמצא מאוורר, ואז כל החום יעבור לצלעות קירור.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים ... חשבתי לשים גריז טרמי על המעבד שעליו נמצא מאוורר, ואז כל החום יעבור לצלעות קירור. זה מה שבעצם עושה המשחה הטרמית חח! כבר יש לך.. אבל תמיד טוב לרענן משחה
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר אתה לוקח בחשבון שלא החלפתי משחה טרמית כבר 6 שנים, כה? השאלה שלי היא כזאת; האם יש עוד דרך להוריד את החום חוץ מלהחליף משחה טרמית?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר כבר קניתי 2 מאווררים של ZALMAN + מאוורר חדש לכרטיס מסך והמאוורר שיושב על המעבד פועל מצויין. :\אני אשאל שוב;האם יש עוד דרך להוריד את החום חוץ מלהחליף משחה טרמית?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר כבר ניקיתי את המחשב ומרוב שהוא חם נאלצתי לפתוח צד אחד של המארז כדי שיכנס אוויר ושהוא יתקרר טיפה.למישהו יש עוד רעיונות?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר שתי שאלות:1) מאיפה אני הולך להשיג קומפרסור? [ואני ממש לא הולך לקנות אחד]2) כמה טוב כבר זה יכול לנקות? אתה חושב שאם אני אנקה עם קומפרסור אז פתאום המחשב שלי יהיה קר וחסר תקלות? נשמע לא הגיוני בעליל. P:
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים קומפרסור יעסה את המחשב שלך מבריק וגם הוא יוצי את כול האבק שתקועה בתוך גופי הקירוראגב תיתפלה אתה תיראה שיפור2 גם לי אין קומפרסור אז אני הולך למישהוא שיש לו או במיקרה הכי גרוע למעבדה והם מנקים לי
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר אתה באמת חושב שקצת אבק יכול לגרום למחשב להתחמם כל כך?ואני לא מדבר על הרבה אבק כי ניקיתי אותו עם פן על קור ודאגתי להוציא כל גרגיר אפשרי והמאווררים חדשים כך שאין בהם אבק.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים זה קרה פיתאום ?קמתה בבוקר יום אחד והמחשב שלך היה רותח <?> זה ממש מוזר עם כן
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר אני לא בטוח... אני זוכר שהוא היה בהתחלה רגיל, אחרי זה היה חם+-, ואחרי זה הוא התחיל להיות רותח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.