עבור לתוכן

דיל שקיבלתי מסלקום

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו

המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר

התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות

עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם

ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים

ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן

האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא

תודה ולילה טוב

פורסם

סה''כ מכשיר נחמד, לדעתי עדיף על 5610

מציעה לך לבדוק אם ההתחיבות היא בנוסף לתקופת הקימת או או ש - 18 חודשים מרגע החלפת המכשיר

פורסם

מציע לך לבדוק איזה עוד מכשירים הם מציעים.

פורסם

מה שהם לא יציעו לך זה אמור להשתלם להם ובצורה מספיק כדאית שיהיה שווה להם לפנות אלייך. לרוב (יעני - לא תמיד) כשיותר משתלם להם אז פחות משתלם לך, ככה זה בעולם העסקים.

לפי הדברים שלך כאן שנשמעים יותר מדי וורוד ("אתה לא צריך לעשות כלום או להפסיד כלום ומציעים לך בעד זה טלפון חדש ומתקדם יותר") אז כנראה לא הבנת טוב או שמסתירים ממך בצורה חכמה מה האינטרס שלהם (מה שנקרא אותיות קטנות וסעיפי חוזה מעניינים שאנשי המכירות לעולם לא מזכירים).

לא שאני אומר שמדובר במשהו לא כדאי, רק ממליץ לבדוק לעומק ולא להתפתות בקלות.

פורסם

לא חושב שמסתירים ממנו כלל, לפני יומיים שידרגתי מ SE T650I ל SE C902I, ובדיוק אותו הדבר בתשלומים למעט שגם אני צריך לדבר בכמות דקות מסויימת כדי לקבל החזר מלא, חוצמיזה אותם התנאים כמו על המכשיר הקודם.

פורסם

ממליץ לך לבדוק לעומק בכל זאת או לפחות לברר איתם למה זה טוב להם. הרי אתה בהתחייבות בכל מקרה וחייב לדבר בכל מקרה בשביל לקבל החזרים על הT650.

ההשערה היחידה שלי בהנחה שאין אף סעיף שלא הזכרתם היא שאתם לקוחות שמסיבה תמוהה מדברים במאות שקלים לחודש וקנס יציאה לא יזיז לכם בעקבות כך. לקוח כזה אטרקטיבי, שקיים פתח לעובדה שיעזוב שווה לעשות לו "קוצי מוצי" בשביל לכבול אותו שוב (בהתחלה תמיד הקנס מאוד גבוה).

בטוח שמבטלים לך את שאר התשלומים הנותרים על הT650 ?

האם הם פנו אלייך או אתה אליהם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים