עבור לתוכן

מאיפה משיגים היום ווינדאוס 7? ואיך הופכים אותו לתמידי??..

Featured Replies

פורסם

היי..

יש לי כמה שאלות:

קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..)

אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"?

ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה?

איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?..

ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש?

ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

פורסם

לא הופכים אותה ל"לא מוגבלת" אלא רוכשים את מערכת ההפעלה כשהיא יוצאת למכירה, ב22 לאוקטובר.

מה שיקרה זה שלא ניתן יהיה להשתמש במערכת בהדרגה.

מתקינים את 7 כמו כל מערכת הפעלה אחרת. בוט מהדיסק ולהמשיך כרגיל.

הויסטה שיש לך יכולה להיות מותקנת במחשב נוסף במידה ומדובר ברישיון retail. אם זה רישיון OEM אז זה לא אפשרי לאחר אקטיבציה ראשונה.

פורסם
  • מחבר

רגעעע..

איך אני יודעת א\זה רישיון יש לי?

מה זה בעצם רישיון? זה כמו קוד כזה או זה ממש משהו שנימצא בדיסק?

כאילו יש לי גם דארך להשיג דרך באינטרנט רשיון לא חוקי?..

ותאמת שלא כל כך הבנתי את התשובות שלך לשאלות האחרות שלי..

פורסם

מיקרוסופט פירסמה את גירסת RC (מוכנה ליצור) של WIN7 לבדיקה המונית דרך האתר שלה (גרסה 7100), הנק' הבעייתית בגרסת ה RC שהיא פועלת לזמן מוגבל ולא לתמיד בכדי שכצרכנית תהיי חייבת לקנות גרסה של WIN7. כלומר את יכולה להתקין (התקנה נקיה) של WIN7 ללא חשש לכמה חודשים לפחות, אך שימי לב שזו איננה גרסה סופית של מערכת ההפעלה.

לגבי סוג הרשיון של ה VISTA שלך, על המדבקה שכתוב עליה גם קוד ההפעלה של מע' ההפעלה מצוין סוג הרישיון שלך, כמו כן ניתן לנחש את סוג הרשיון כ OEM אם קנית מחשב חדש עם VISTA עליו וקיבלת רק את דיסק ההתקנה (קופסה פשוטה שקופה), אם יש לך את כל הקופסה של המע' הפעלה (קופסה גדולה בצבע) זה כנראה רשיון RETAIL אשר מאפשר לך לבצע אקטיבציה שניה.

-- wrecker תודה, תוקנה הטעות ..

פורסם

ממתי נותנים יעוץ לפריצות ווינדוס? :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים