פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה.כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום.יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה?עריכה:עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר אם נעזוב לרגע את הנושא המקורי - כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המחשב והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: מישהו יכול לחושב על הסבר?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר די בטוח שלא, רק אותה מצאתי על הרצפה אחרי הבום.אבל היא נפלה ביום שנין בלילה וכל החנטריש הזה התחיל היום בבוקר.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר כן, תהיתי אם הפנסיה קרובה...אממ, האם זה בהכרח הכרטיס? כי במצב בטוח שאני נמצא עכשיו הכל בסדר ואין קווים ו/או קשקושים על המסך
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר טוב אם הכרטיס הולך אין לי מה לנסות ולפתור את הבעיה של הווינדוס.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.