פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אם את צריכה מנוע ממדפסת לייזר , שלחי הודעה , יש לי כאן אחת שעברה לעולם טוב יותר , ואני בטוח שהיא תסתדר שם יופי בלי מנועים ואיברים פנימיים נוספים .
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים חיתוך לייזר ? וואאאאאוווו ... פרוייקט DIY קטנצ'יק הופך אוטוטו למגזרי פלזמה ... התקדמנו. מה פיספסתי פה ? נסחפת קצת... פלזמה למיטב ידיעתי זה טוב לחיתוך פלטות ברזל או לקוויק 3 :> לגביי ליזר ידוע לי שיש לייזרים לחיתוך.. תבדוק בyoutube : blue lazer
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר כמה עידכונים.קיבלתי עוד מנוע צעד בול כמו שיש לי, ואחרי מאמצים לא מבוטלים, הצלחתי לפרק אותו מהתמסורת שהוא היה מחובר אליה.עד עכשיו הבקר מנוע היה מפוסר על 2 מעגלים, אז החלטתי לעשות סדר ולאחד את כל שלושת הצירים ללוח אחד, סיימתי לבנות את הציר השני על הלוח המשותף והוא עובד עם המנוע צעד תקין.הוספתי ללוח המשותף גם את הרכיב 7404 שישמש כחוצץ בין המעגל ליציאת המדפסת.ומצאתי על אחד הצ'יפסטים בלוח אם ישן צלעות קירור שמתחלקות ל3 במדוייק אז אני עומלת על הניסור שלהם ברגעים אלה..מה שעדיין חסר לי.מנוע צעד לציר Z (מנוע אחרון)תפסניות לדרמל. (קולטים)כרסם לטיטניום במבנה כדורימשחת קירור (כמו ששמים על מעבד) - איפה משיגים דבר כזה בזול כי אני צריכה ממש כמות מזערית.מסילות ליניאריותפרופילי אלומיניום או בכלל רעיון איך לבנות את המכונה עצמה
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים משחה טרמית פשוטה וזולה אפשר למצוא בכמה שקלים בכל חנות מחשבים קטנה (או ברשתות, כמובן...)
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים ענבר,את לא חושבת שכדאי להשקיע 45 ש"ח על משחה טרמית איכותית, שתספיק לך לכשנה שנתיים (תלוי בשימוש - אצלי השימוש הדיי מסיבי, ככה שכל כחצי שנה אני קונה משחה חדשה).
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר קניתי משחה של ארקטיק סילבר 5,קניתי בKSP, לקחו ממני 35 שקל.המשחה הגיע במזרק אבל ללא אריזה נוספת - המוכר אמר שזה מגיע ככה.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים היי,שימי לב שחלק מהמשחות האלה משמשות גם כדבק...לאחר היישום - לא תוכלי להפריד בין החלקים. הייתי מעדיף THERMAL COMPOUND "מסורתי"...
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים יש לי אפשרות לבנות את כל הקונסטרוקציה הזאת ללא בעיה בכללרק שאני לא מבין כלום בתוכנות ואני ממש ממש לא ידע מה להלחים לאן ומה לחבר איפה בכדי שזה יעבוד ..אבל את העניין החומרתי של מסילות וכאלה זה לא בעיה .קבלי נקודה למחשבה:יש מסילות של מגירות במטבחיםאם את רואה את המסילההיא כמו מסילה של רכבתכל שצריך הוא להוציא לה את המעצוריםולרתך אותה (או לחבר עם ברגים)ויש לך אחלה מסילה בעולםוהיא מאוד ישרה וטובה.היא מתאימה לעבודה הזאת .המסילות הן מסילות של החברה ''גראס''חפשי בנגריות ..זה מסילה שסנטים לפני הסוף עוצרת את עצמה ונסגרת לאטמשהו מטורף..והן יחסית יקרותאבל אני מאמין שאת תעמדי בזה..
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים דברי איתי עברית X ן Y זה המשטח שמאלה וימינה ..נכון?הZ זה למעלה ? זה בעצם מה שאמור להוריד ולהרים את הדרמל ..בהנחה שכןאותו כבר כדאי לעשות עם מנוע מתברגככה ברגע שהמנוע לא יפעל הוא ישאר במקום שלו .(כמו שמסובבים את העיגול הקטן במחרטה ואז הראש זז שמאלה או ימינה )על מנת שזה יוכל לחרוט נחושת וכאלה .מה הסדר גודל של המנועים שזה צריך?כמה כ''ס אם בכלל ?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר הרמות דיוק במכונות האלא הוא לא ואוו בערך 0.01 מ"מ שזה סבבה לכל דבר כמעט.לגבי מה זה יכול לכרסם, באופן כללי אין שום בעיה לכרסם הכל רק צריך לעבור יותר פעמים על חומרים קשים ועם כרסם יותר קטן.חנות אחת הבטיחה לי שהיא תביא תפסניות לדרמת של יונדאי, ואז אני רוצה להתחיל כמה ניסיונות כרסום ידני בטיטניום עם כרסום טונגסטן-קרבייד.הבוקר סיימתי את הדוחף של שלושת הצירים, ונראה די טוב.מישהו יודע אם אפשר לצרף כאן סירטונים ליוטיוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.