פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אני עכשיו מקליד על הWAVE ואין לי את הבעיה שציינת...ומה זאת אומרת "שלחתי אותה מהחלון" ???
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר זרקתי אותה למטה ;Dשאתה לוחץ על הקצה של הכפתור בפינה הימנית למעלה למשל... הוא נלחץ בקלות ?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מישהו יכול להעיד כל המרחק שבו עובדת ה- WAVE.אני רוצה להשתמש בה בסלון למשחקים וכו'.תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני כבר 4 שנים עם אותה מקלדת ועוד לא נתקלתי ביותר נוחה ממנה. Logitech Ultra Flat, בלי כפתורי מולטימדיה מיותרים ועם "מקשים רכים".
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני כבר 4 שנים עם אותה מקלדת ועוד לא נתקלתי ביותר נוחה ממנה. Logitech Ultra Flat, בלי כפתורי מולטימדיה מיותרים ועם "מקשים רכים".לא הבנתי יש לך את ה- WAVE?לאיזה מרחק היא מגיעה?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אם זה לא היה ברור, יש לי את Logitech Ultra Flat. אוקי הת'רד מדבר על ה- WAVE.האם מישהו התנסה ויכול להמליץ?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני עובד ומרוצה מאוד מה4000 אבל מעולם לא יצא לי לעבוד עם הWAVE. אם אין לך בעיה להקליד על מקלדות מפוצלות אני ממליץ עליה בשתי ידיים תרתי משמע
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני עובד ומרוצה מאוד מה4000 אבל מעולם לא יצא לי לעבוד עם הWAVE. אם אין לך בעיה להקליד על מקלדות מפוצלות אני ממליץ עליה בשתי ידיים תרתי משמע לאיזה מרחק ה- 4000 עובדת?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני עובד עם ה WAVE והיא פשוט אחלה מקלדת,לא לגעת ב MICROSOFT 4000 החזרתי לחנות אחרי יום ולקחתי את ה WAVE .מה שאתה כותב לגבי המקשים היה לי בדיוק ב MICROSOFT 4000 וזה בלתי נסבל!!!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.