עבור לתוכן

סוף סוף מגיע מכשיר סלולרי מעניין לארץ

Featured Replies

פורסם

עמרי ענה על השאלה , למה החברות הגדולות לא מוציאות מכשיר שיעקוף בכל קני מידה את האייפון ?

1.הם חושבים שטופ אוף דה ליין שלהם עוקף את האייפון (הציבור הרחב חושב שלא )

2.הוצאת מכשיר כזה יגרור הוצאות מרובות ועלול לגרור שהחברות האחרות בשוק יוציאו גם מכשיר כזה מה שיגרור תחרות מטורפת והפסדים לכולם

3.מה שקובי אמר ...אם הם מרויחים כרגע מהמצב הנתון למה להם לקחת סיכונים ?

4.אחר

אני מהמר על 2

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הסבר קצר:

בתחרות כל אחד מנסה לקחת נתח שוק מהמתחרה, אתה מסכים שאם סמסונג היו משפרים את הi7500 הוא היה לוקח נתח שוק מהhero ומהmagic?

למעשה עם ספסיפקציות יותר טובות הוא יכול היה לקחת גם נתח שוק של האייפון והפאלם. (אצלי למשל זה פאקטור כי אני מסתכל על העתיד של התוכנות)

אבל סמסונג בחרו להוציא מכשיר נחמד אך עם ספספיקציות בינוניות שלא עושה אותו עדיף בצורה מובהקת על שום מכשיר מתחרה בקטגוריה.

אז היית מצפה שבשוק של תחרות הם היו מוציאים מכשיר שיתעלה על זה של המתחרים, אפילו במעט או לפחות ישתווה...

בקשר לעלויות, מדובר בדולרים בודדים, לא עלות מיוחדת ובטח שלא לסמסונג שיש לה יתרון על פני כל השאר בתור יצרנית הsoc והזכרונות.

פורסם

המסכים של המכשירים תומכים במולטי טאץ', מערכת ההפעלה לעומת זאת עדיין לא תומכת.

עם זאת יש שמועות שבגירסה הבאה של אנדרואיד תהיה תמיכה מלאה במולטי טאץ'.

בגירסה הרשמית הקוד נמצא באופן מלא רק לא מאופשר, יש כבר ROMים שמאפשרים

הdount לא יהיה עם מולטי, וזה מהמפתחים של גוגל

יכול להיות ש2.0 יהיה אבל זה עוד רחוק

פורסם

זהו עמרי שאפילו הדיוט כמוני מבין את זה ככה שאני בטוח שגם בחלונות הגבוהים של סמסונג או HTC או נוקיה מבינים את זה

ככה שזה מעלה תהיות רבות

פורסם

הסבר קצר:

בתחרות כל אחד מנסה לקחת נתח שוק מהמתחרה, אתה מסכים שאם סמסונג היו משפרים את הi7500 הוא היה לוקח נתח שוק מהhero ומהmagic?

למעשה עם ספסיפקציות יותר טובות הוא יכול היה לקחת גם נתח שוק של האייפון והפאלם. (אצלי למשל זה פאקטור כי אני מסתכל על העתיד של התוכנות)

אבל סמסונג בחרו להוציא מכשיר נחמד אך עם ספספיקציות בינוניות שלא עושה אותו עדיף בצורה מובהקת על שום מכשיר מתחרה בקטגוריה.

אז היית מצפה שבשוק של תחרות הם היו מוציאים מכשיר שיתעלה על זה של המתחרים, אפילו במעט או לפחות ישתווה...

בקשר לעלויות, מדובר בדולרים בודדים, לא עלות מיוחדת ובטח שלא לסמסונג שיש לה יתרון על פני כל השאר בתור יצרנית הsoc והזכרונות.

זאת ראיית העולם שלך, זה שאתה חושב שאתה מבין שוק תחרותי מהו וחשיבה עסקית אסטרטגית של חברה מסוימת לא אומר בהכרח שהדבר נכון.

פורסם
  • מחבר

זאת ראיית עולם כלכלית, ברור שזה לא המצב כרגע, אני רק כתבתי למה הייתי מצפה

בכל מקרה זה רק עניין של זמן עד שמעבדי Hummingbird וSnapdragon יהיו סטנדרט בסמארטפונים HIGH END

וזה כבר שיפור באמת רציני

פורסם

זאת ראיית עולם כלכלית, ברור שזה לא המצב כרגע, אני רק כתבתי למה הייתי מצפה

אז בעצם "התווכחנו" על כלום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים