עבור לתוכן

סוף סוף מגיע מכשיר סלולרי מעניין לארץ

Featured Replies

פורסם

אתה סותר את עצמך. :(

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה?ממשק לא אינטואיטבי פשוט ידרוש זמן להתרגלות.

פורסם
  • מחבר

אף חברה לא תכניס לעצמה בעקיפין כדור ברגל, כל החברות דווקא מאד מרוצות מההתקדמות המדודה בשוק. מבטיח לך שיש מספיק חברות ענק שהיו יכולות להוציא את הפלאפון המושלם במחיר מושלם כבר ממזמן.

בשוק של תחרות זה לא היה אמור לקרות, כי אם סמסונג היתה רוצה לקחת חלק מנתח בשוק של htc (למשל) היא יכלה "לשדרג" את הi7500

(מבחינת מעבד וזכרון) בקלות ובסכומים מצחיקים (הרי כל הרכיבים במכשיר הם באזור 150$ פחות או יותר)

לאור העובדה שהיא מייצרת מעבדים לנישה הזאת (המעבד של האייפון והפאלם החדשים) ולאור העובדה שהיא יצרנית הזכרונות הגדולה בעולם זה היה אמור לה מאוד פשוט, אין פה עניין של מו"פ נוסף או עלויות מיוחדות, מחליפים מעבד x במעבד y ומוסיפים עוד זכרון. מה שיקרה הוא שעכשיו הם הוציאו דגם אנדרואיד, בקרוב יוכרז המכשיר החדש של סוני עם ספספיקציות שישאירו מאחור את כל המתחרים, תזכור את הפוסט הזה עוד חצי שנה כשהם יוציאו מכשיר דומה עם מעבד וזכרון חזקים יותר.

פורסם

ממשק המשתמש של ה-Hero שונה לחלוטין מזה של ה-Magic.

זה לא נכון

ממשק הSENSE בהחלט _נראה_ שונה אבל הוא בעצם זהה לחלוטין (בלי ספק נראה גם הרבה הרבה הרבה יותר טוב אבל זה לא העניין) מבחינת שימוש זה זהה לחלוטין

היתרון בממשק הזה הוא לא הממשק עצמו אלא הwidgets שאתה יכול להוסיף שנראים מעולה וגם כרגע אין משהו מבחינת הפונקצינליות שלהם במקום אחר אבל זה יגיע

פורסם

סליחה, זו טעות. התכוונתי לשים סימן שאלה ויצאה לה נקודה כי התפקשש לי השיפט. :)

אם ממשק המשתמש זהה לחלוטין וההבדל היחיד הוא זה שציינת, הרי שלא יכול להיות שה-Hero הוא המתחרה הטוב ביותר של האייפון, כמו שקובי כתב.

פורסם

למה הוא לא מתחרה בIPHONE?

היתרון שיש לIPHONE כרגע בשוק זה 2 דברים לפי דעתי (לעומת האנדרויד):

פלח שוק - הוא מאוד דומיטנטי בתחום הsmartphone שזה אומר שמפתחים שבאים לזה מבחינה עסקית מעדיפים לפתח אליו בגלל השוק הזה

קוד native שרץ על החומרה - כרגע האפליקציות של אנדרויד חייבות לרוץ מעל הVM של JAVA, מה שלא מאפשר להשתמש במכשיר בתור נגן סרטים כמו שצריך ומשחקים (למרות שאין מעבד גראפי כמו לIPHONE), ברגע שNDK (שזה SDK לקוד C באנדרויד) יחלחל נתחיל לראות דברים עוד יותר מענינים בגיזרת האנדרויד (הNDK סה"כ יצא לפני פחות מחודש)

פורסם

הממממ, לא? היתרונות שלו הם:

1) מסך מגע - היחיד שתומך במולטי-טאצ' ואחד מהטובים בשוק. אני לא רוצה להגיד שהוא הכי טוב כי הנה הגיע ה-N97 והמגע שלו כיף מאוד, לדעתי.

2) קהילת מפתחים - כנס ל-AppStore ותראה את כמות התוכנות שקיימות עבור התוכנה. אתה יכול לפרוץ אותו ואז גם Cydia נגישה עבורך.

3) ממשק אינטואיטיבי - לא יכול להיות יותר קל ממה שהממשק שלו מציע. גם ה-N97 עדיין מרגיש מסובך לידו וכנ"ל גם לגבי ה-Magic או ה-Galaxy.

פורסם

1) המסך של MAGIC וDREAM כוללים מסך מגע

2) הגבתי מקודם

3) אין לי שימוש רחב בIPHONE אבל לדעתי הממשק של ANDROID מאוד אינטואיטבי

פורסם

1) איפה אמרתי שהם לא? :nixweiss:

2) אתה מדבר על קהילת מפתחים שנמצאת בחיתוליה לעומת קהילת מפתחים שקיימת יותר משנתיים ומתבססת על קהילת המפתחים של אפל?

3) על טעם ועל ריח... :)

פורסם

בשוק של תחרות זה לא היה אמור לקרות, כי אם סמסונג היתה רוצה לקחת חלק מנתח בשוק של htc (למשל) היא יכלה "לשדרג" את הi7500

(מבחינת מעבד וזכרון) בקלות ובסכומים מצחיקים (הרי כל הרכיבים במכשיר הם באזור 150$ פחות או יותר)

לאור העובדה שהיא מייצרת מעבדים לנישה הזאת (המעבד של האייפון והפאלם החדשים) ולאור העובדה שהיא יצרנית הזכרונות הגדולה בעולם זה היה אמור לה מאוד פשוט, אין פה עניין של מו"פ נוסף או עלויות מיוחדות, מחליפים מעבד x במעבד y ומוסיפים עוד זכרון. מה שיקרה הוא שעכשיו הם הוציאו דגם אנדרואיד, בקרוב יוכרז המכשיר החדש של סוני עם ספספיקציות שישאירו מאחור את כל המתחרים, תזכור את הפוסט הזה עוד חצי שנה כשהם יוציאו מכשיר דומה עם מעבד וזכרון חזקים יותר.

אני לא מבין מה אתה בעצם אומר... אתה רק מחזק אותי, סאמסונג יכלה כבר עכשיו להשיק מכשיר שיתחרה במכשיר העתידי של סוני אריקסון ויתעלה עליו, אבל למה ? אפשר לחכות עוד כמה חודשים ובים ורק אז. אולי על הדרך כמה אנשים יקנו את ה-7500 וישדרגו, מה אכפת להם ?

פורסם

1) איפה אמרתי שהם לא? :nixweiss:

2) אתה מדבר על קהילת מפתחים שנמצאת בחיתוליה לעומת קהילת מפתחים שקיימת יותר משנתיים ומתבססת על קהילת המפתחים של אפל?

3) על טעם ועל ריח... :)

לגבי מסך, ציינת אותו כיתרון, אז פשוט אמרתי שהמסך של הIPHONE זהה למסך של האנדרוידים שיש כרגע בשוק.

אין ספק שכרגע קהילת המפתחים הגדולה ביותר זה לIPHONE, אני פשוט אומר שההסתערות של האנדרויד על השוק לא תשאיר את הIPHONE בתור מתמודד יחיד על השוק הזה לאורך זמן, הוא בהחלט ישאר ולהרבה זמן אבל הוא יחלוק את השוק שלו לו עם האנדרויד

פורסם

1) הוא ממש לא זהה, הוא כולל מולטי-טאצ', שהיא תוספת מבורכת.

כמו-כן, גודלו הוא 3.6 אינץ' בעוד גם magic וגם Galaxy הם בעלי 3.2 אינץ' בלבד. ההבדל ניכר לעין.

2) נחיה ונראה. אתה יודע מה אומרים, הנבואה ניתנה לשוטים.

פורסם

שוב, המכשירים שיש כרגע בשוק עם אנדרויד באים עם מולטי טאצ'.

3.2 זה יותר נוח מבחינתי האישית, אני _לא_ רואה סרטים עליו (גם בגודל 5'' זה לא היה מספק אותי) אבל לכול שאר הדברים כולל גלישה זה מעולה

אני מעדיף 3.2 מאשר 3.6 עקב הגודל שהוא הופך להיות כבר

פורסם

המסכים של המכשירים תומכים במולטי טאץ', מערכת ההפעלה לעומת זאת עדיין לא תומכת.

עם זאת יש שמועות שבגירסה הבאה של אנדרואיד תהיה תמיכה מלאה במולטי טאץ'.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה אתה בעצם אומר... אתה רק מחזק אותי, סאמסונג יכלה כבר עכשיו להשיק מכשיר שיתחרה במכשיר העתידי של סוני אריקסון ויתעלה עליו, אבל למה ? אפשר לחכות עוד כמה חודשים ובים ורק אז. אולי על הדרך כמה אנשים יקנו את ה-7500 וישדרגו, מה אכפת להם ?

אתה פשוט לא מבין את המושג שוק של תחרות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים