עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סוף סוף מגיע מכשיר סלולרי מעניין לארץ

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו טעות מרה לקנות אותו!

בתור בעלים של HTC MAGIC - כל מגה של זכרון RAM במכשיר חשוב!!!

זה יהיה חווית משתמש לא טובה במכשיר כזה

אני כבר רואה את התגובות על המערכת android לאחר שימוש במכשיר הזה - "איזו איטיות" "מה זה????? איך מוציאים מערכת מאפענה כזו???" "יותר גרוע מסימביאן"

בקיצור, למי שרוצה שימוש נאות בandroid (שהיא מדהימה!!!) לפי דעתי חייב במכשיר לפחות 192MB RAM

(לצערי לא ידעתי כמה חשוב הRAM בANDROID ולא לקחתי את הMAGIC עם ה288MB... אבל לא נורא, אני מאוד מאושר עם הביבי שלי :) )

פורסם

ועדיין מדובר בתוספת מענינת מאד לשוק. אגב יצאה גם גרסא לבנה למכשיר...

פורסם
  • מחבר

אכן מפליאה אותי "ההתקמצנות" של יצרניות הסלולר

הרי ההבדלים במחירים בין לייצר מכשיר כזה עם 128 מגה זכרון או עם 256 מגה זכרון הם אפסיים

הרי לא מדובר באיזה זכרון סופר מהיר כמו שיש במטמון של מעבדים.

בכל מקרה, חוץ ממסך טיפה קטן שיכול להוות בעיה בעת שימוש במקלדת הוירטואלית הוא נראה נחמד מאוד

עדיין חבל לי שלא משקיעים יותר בספספיקציות (למשל מעבד מודרני יותר)

פורסם

דווקא מסך של 3.2 מאוד נוח עם מקלדת ווירטואלית ואין כמעט טעויות הקלדה (אין בכלל במקלדת של HTC ומעט עם המקלדת של מני בעברית)

והמעבד באמת מספיק, לא יצא לי לראות תקיעות אם האפליקציה בזכרון RAM, באמת שזה רץ מאוד מהר וחלק

אילו רק היה יותר זכרון זה באמת מכשיר מעולה, באמת כמה זה כבר יעלה במחיר? 20$ במקרה הכי הכי גרוע וגם זה הגזמה. גם אני לא מבין את ההחלטה הזו

פורסם

יצירת שוק שמתפתח לאט וישדרג כל הזמן כמובן, זה לא כזה מסובך להבין...

אין היום פלאפון מושלם בעיקר מהסיבה הזאת, וכשיוצא מדיי פעם אחד כזה הוא להיט ונעלם בסופו של דבר (ראו ערך סוניאריקסון W800 למשל)...

פורסם
  • מחבר

אילו רק היה יותר זכרון זה באמת מכשיר מעולה, באמת כמה זה כבר יעלה במחיר? 20$ במקרה הכי הכי גרוע וגם זה הגזמה. גם אני לא מבין את ההחלטה הזו

הייתי הולך על יותר בכיוון של רבע מהמחיר

במיוחד בהתחשב בעובדה שסמסונג היא יצרנית הזכרונות הגדולה בעולם

יצירת שוק שמתפתח לאט וישדרג כל הזמן כמובן, זה לא כזה מסובך להבין...

אין היום פלאפון מושלם בעיקר מהסיבה הזאת, וכשיוצא מדיי פעם אחד כזה הוא להיט ונעלם בסופו של דבר (ראו ערך סוניאריקסון W800 למשל)...

ועדיין, בשוק של תחרות היית מצפה שאחת החברות תנצל את הפער בין ההיצע הקיים לביקוש של הצרכנים

פורסם

אף חברה לא תכניס לעצמה בעקיפין כדור ברגל, כל החברות דווקא מאד מרוצות מההתקדמות המדודה בשוק. מבטיח לך שיש מספיק חברות ענק שהיו יכולות להוציא את הפלאפון המושלם במחיר מושלם כבר ממזמן.

פורסם

יצא לי לשחק עם ה-HTC Magic ולצערי ממשק המשתמש של Android לא אינטואיטבי כל-כך ומהנסיון עד כה לא היה לי נוח במיוחד.

אני משווה את ממשק המשתמש לזה של ה-iPhone שלדעתי הוא הכי אינטואיטיבי ונוח שקיים היום עבור טלפון סלולרי בעל מסך מגע.

אני מאמין שייצא לי להמשיך ולעבוד עם הממשק של Android בעתיד ונראה אם דעתי תשתנה.

פורסם

דווקא ממשחק עם ה-HERO הוא מתחרה בכבוד מול ה-IPHONE ופשוט מציע קצת גישות אחרות לדברים.

קשה לי לראות אבל בעלי IPHONE שימירו את דתם, הם שפכו יותר מדיי אותיות על הממשק של המכשיר שלהם מבכדי פתאם להכיר בכך שיש מכשיר עם ממשק מתחרה שעלול עוד בטעות לקחת את הבכורה.

פורסם

לא השתמשתי הרבה בIPHONE אבל לגבי האנדרויד - זה מאוד נוח ואינטואיטיבי מבחינתי

יש מקומות שכדי לשפר (לפעמים אתה מחפש בכמה תפריטים את ההגדרה שאתה מחפש) אבל עקרונית הכל מולך בצורה פשוטה ומאוד קל להגיע ממקום למקום

פורסם
הם שפכו יותר מדיי אותיות על הממשק של המכשיר שלהם מבכדי פתאם להכיר בכך שיש מכשיר עם ממשק מתחרה שעלול עוד בטעות לקחת את הבכורה

קובי זה ממש לא נכון ...זה אולי תקף לגבי הפאנובזים אבל רוב האוכלוסיה כבר מתה שיהיה תחליף ראוי לאייפון כדי לא להיות חלק מהעדר המטורף

שהולך להיות פה בקרוב .

פורסם

יצא לי לשחק עם ה-HTC Magic ולצערי ממשק המשתמש של Android לא אינטואיטבי כל-כך ומהנסיון עד כה לא היה לי נוח במיוחד.

אני משווה את ממשק המשתמש לזה של ה-iPhone שלדעתי הוא הכי אינטואיטיבי ונוח שקיים היום עבור טלפון סלולרי בעל מסך מגע.

אני מאמין שייצא לי להמשיך ולעבוד עם הממשק של Android בעתיד ונראה אם דעתי תשתנה.

ממשק אינטואיטיבי זה לא השיקול היחיד, צריך גם לראות איך הולך אחרי שמתרגלים אליו.

אצלי זה הרבה פעמים שיקול גדול יותר מאינטואיטיביות..

פורסם

דווקא ממשחק עם ה-HERO הוא מתחרה בכבוד מול ה-IPHONE ופשוט מציע קצת גישות אחרות לדברים.

קשה לי לראות אבל בעלי IPHONE שימירו את דתם, הם שפכו יותר מדיי אותיות על הממשק של המכשיר שלהם מבכדי פתאם להכיר בכך שיש מכשיר עם ממשק מתחרה שעלול עוד בטעות לקחת את הבכורה.

ממשק המשתמש של ה-Hero שונה לחלוטין מזה של ה-Magic?

זה בהחלט נכון למי שהוא פאנבוי ולא חסרים כאלה מבין הלקוחות של אפל. לא סתם קוראים להם "מקיסטים". :)

אבל, מי שקונה את הטלפון כי הוא פשוט טוב ועונה על הצרכים שלו, אין לו בעיה לנדוד למשהו אחר, אם יהיה יותר טוב.

נכון לעכשיו, אין שום דבר שמתעלה על האייפון ולא רק בממשק המשתמש שלו אלא גם בקהילת המפתחים שלו.

ממשק אינטואיטיבי זה לא השיקול היחיד, צריך גם לראות איך הולך אחרי שמתרגלים אליו.

אצלי זה הרבה פעמים שיקול גדול יותר מאינטואיטיביות..

יש משהו שיותר חשוב לך ממשק שמתחבר ישירות לאינטואיציה שלך?

לא הבנתי מה ז"א שצריך לראות איך הממשק הולך אחרי שמתרגלים אליו. לראות מה? למה צריך לראות? הרי אם התרגלת לממשק אז זהו, פה נגמר הסיפור.

הרי לא תקנה טלפון כי כולם אומרים שהוא מצוין, אפילו שאתה לא מתרגל לממשק שלו? או שאני טועה?

פורסם

אינטואיציה חשובה, אבל אם אתה משתמש במכשיר זמן ממושך תתרגל גם למערכת שאתה לא מבין אינטואטיבית ואז זה לא ישנה.

תמיד תוכל להתרגל לממשק, השאלה היא רק כמה זמן זה יקח. לי אישית לא אכפת להקדיש זמן ממושך אם המכשיר שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.