פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3344349,00.htmlקצת יקר אבל סביר
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים זו טעות מרה לקנות אותו! בתור בעלים של HTC MAGIC - כל מגה של זכרון RAM במכשיר חשוב!!! זה יהיה חווית משתמש לא טובה במכשיר כזה אני כבר רואה את התגובות על המערכת android לאחר שימוש במכשיר הזה - "איזו איטיות" "מה זה????? איך מוציאים מערכת מאפענה כזו???" "יותר גרוע מסימביאן" בקיצור, למי שרוצה שימוש נאות בandroid (שהיא מדהימה!!!) לפי דעתי חייב במכשיר לפחות 192MB RAM (לצערי לא ידעתי כמה חשוב הRAM בANDROID ולא לקחתי את הMAGIC עם ה288MB... אבל לא נורא, אני מאוד מאושר עם הביבי שלי )
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אכן מפליאה אותי "ההתקמצנות" של יצרניות הסלולרהרי ההבדלים במחירים בין לייצר מכשיר כזה עם 128 מגה זכרון או עם 256 מגה זכרון הם אפסייםהרי לא מדובר באיזה זכרון סופר מהיר כמו שיש במטמון של מעבדים.בכל מקרה, חוץ ממסך טיפה קטן שיכול להוות בעיה בעת שימוש במקלדת הוירטואלית הוא נראה נחמד מאודעדיין חבל לי שלא משקיעים יותר בספספיקציות (למשל מעבד מודרני יותר)
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים דווקא מסך של 3.2 מאוד נוח עם מקלדת ווירטואלית ואין כמעט טעויות הקלדה (אין בכלל במקלדת של HTC ומעט עם המקלדת של מני בעברית)והמעבד באמת מספיק, לא יצא לי לראות תקיעות אם האפליקציה בזכרון RAM, באמת שזה רץ מאוד מהר וחלקאילו רק היה יותר זכרון זה באמת מכשיר מעולה, באמת כמה זה כבר יעלה במחיר? 20$ במקרה הכי הכי גרוע וגם זה הגזמה. גם אני לא מבין את ההחלטה הזו
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים יצירת שוק שמתפתח לאט וישדרג כל הזמן כמובן, זה לא כזה מסובך להבין...אין היום פלאפון מושלם בעיקר מהסיבה הזאת, וכשיוצא מדיי פעם אחד כזה הוא להיט ונעלם בסופו של דבר (ראו ערך סוניאריקסון W800 למשל)...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אילו רק היה יותר זכרון זה באמת מכשיר מעולה, באמת כמה זה כבר יעלה במחיר? 20$ במקרה הכי הכי גרוע וגם זה הגזמה. גם אני לא מבין את ההחלטה הזוהייתי הולך על יותר בכיוון של רבע מהמחירבמיוחד בהתחשב בעובדה שסמסונג היא יצרנית הזכרונות הגדולה בעולםיצירת שוק שמתפתח לאט וישדרג כל הזמן כמובן, זה לא כזה מסובך להבין...אין היום פלאפון מושלם בעיקר מהסיבה הזאת, וכשיוצא מדיי פעם אחד כזה הוא להיט ונעלם בסופו של דבר (ראו ערך סוניאריקסון W800 למשל)...ועדיין, בשוק של תחרות היית מצפה שאחת החברות תנצל את הפער בין ההיצע הקיים לביקוש של הצרכנים
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אף חברה לא תכניס לעצמה בעקיפין כדור ברגל, כל החברות דווקא מאד מרוצות מההתקדמות המדודה בשוק. מבטיח לך שיש מספיק חברות ענק שהיו יכולות להוציא את הפלאפון המושלם במחיר מושלם כבר ממזמן.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יצא לי לשחק עם ה-HTC Magic ולצערי ממשק המשתמש של Android לא אינטואיטבי כל-כך ומהנסיון עד כה לא היה לי נוח במיוחד.אני משווה את ממשק המשתמש לזה של ה-iPhone שלדעתי הוא הכי אינטואיטיבי ונוח שקיים היום עבור טלפון סלולרי בעל מסך מגע.אני מאמין שייצא לי להמשיך ולעבוד עם הממשק של Android בעתיד ונראה אם דעתי תשתנה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים דווקא ממשחק עם ה-HERO הוא מתחרה בכבוד מול ה-IPHONE ופשוט מציע קצת גישות אחרות לדברים.קשה לי לראות אבל בעלי IPHONE שימירו את דתם, הם שפכו יותר מדיי אותיות על הממשק של המכשיר שלהם מבכדי פתאם להכיר בכך שיש מכשיר עם ממשק מתחרה שעלול עוד בטעות לקחת את הבכורה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים לא השתמשתי הרבה בIPHONE אבל לגבי האנדרויד - זה מאוד נוח ואינטואיטיבי מבחינתייש מקומות שכדי לשפר (לפעמים אתה מחפש בכמה תפריטים את ההגדרה שאתה מחפש) אבל עקרונית הכל מולך בצורה פשוטה ומאוד קל להגיע ממקום למקום
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים הם שפכו יותר מדיי אותיות על הממשק של המכשיר שלהם מבכדי פתאם להכיר בכך שיש מכשיר עם ממשק מתחרה שעלול עוד בטעות לקחת את הבכורה קובי זה ממש לא נכון ...זה אולי תקף לגבי הפאנובזים אבל רוב האוכלוסיה כבר מתה שיהיה תחליף ראוי לאייפון כדי לא להיות חלק מהעדר המטורףשהולך להיות פה בקרוב .
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יצא לי לשחק עם ה-HTC Magic ולצערי ממשק המשתמש של Android לא אינטואיטבי כל-כך ומהנסיון עד כה לא היה לי נוח במיוחד.אני משווה את ממשק המשתמש לזה של ה-iPhone שלדעתי הוא הכי אינטואיטיבי ונוח שקיים היום עבור טלפון סלולרי בעל מסך מגע.אני מאמין שייצא לי להמשיך ולעבוד עם הממשק של Android בעתיד ונראה אם דעתי תשתנה.ממשק אינטואיטיבי זה לא השיקול היחיד, צריך גם לראות איך הולך אחרי שמתרגלים אליו.אצלי זה הרבה פעמים שיקול גדול יותר מאינטואיטיביות..
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים דווקא ממשחק עם ה-HERO הוא מתחרה בכבוד מול ה-IPHONE ופשוט מציע קצת גישות אחרות לדברים. קשה לי לראות אבל בעלי IPHONE שימירו את דתם, הם שפכו יותר מדיי אותיות על הממשק של המכשיר שלהם מבכדי פתאם להכיר בכך שיש מכשיר עם ממשק מתחרה שעלול עוד בטעות לקחת את הבכורה. ממשק המשתמש של ה-Hero שונה לחלוטין מזה של ה-Magic? זה בהחלט נכון למי שהוא פאנבוי ולא חסרים כאלה מבין הלקוחות של אפל. לא סתם קוראים להם "מקיסטים". אבל, מי שקונה את הטלפון כי הוא פשוט טוב ועונה על הצרכים שלו, אין לו בעיה לנדוד למשהו אחר, אם יהיה יותר טוב. נכון לעכשיו, אין שום דבר שמתעלה על האייפון ולא רק בממשק המשתמש שלו אלא גם בקהילת המפתחים שלו. ממשק אינטואיטיבי זה לא השיקול היחיד, צריך גם לראות איך הולך אחרי שמתרגלים אליו. אצלי זה הרבה פעמים שיקול גדול יותר מאינטואיטיביות.. יש משהו שיותר חשוב לך ממשק שמתחבר ישירות לאינטואיציה שלך? לא הבנתי מה ז"א שצריך לראות איך הממשק הולך אחרי שמתרגלים אליו. לראות מה? למה צריך לראות? הרי אם התרגלת לממשק אז זהו, פה נגמר הסיפור. הרי לא תקנה טלפון כי כולם אומרים שהוא מצוין, אפילו שאתה לא מתרגל לממשק שלו? או שאני טועה?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אינטואיציה חשובה, אבל אם אתה משתמש במכשיר זמן ממושך תתרגל גם למערכת שאתה לא מבין אינטואטיבית ואז זה לא ישנה.תמיד תוכל להתרגל לממשק, השאלה היא רק כמה זמן זה יקח. לי אישית לא אכפת להקדיש זמן ממושך אם המכשיר שווה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.