פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי....ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא רושם שצריך גרסא מעודכנת של WINDOWS 7 ורשום גם על מנת לפתור את הבעיה יש להיכנס לתמונה של MICROSOFT למטה נכנסתי וזה מוביל אותי לעמוד הבא:http://support.microsoft.com/kb/935791זה בכלל משהו שקשור לWINDOWS VISTAכבר נכנסתי לSTART ואז ALL PROGRAMS ואז WINDOWS UPDATE עשיתי הכל הכל,עדיין רושם את החרא הזה....מה לעזאזל עושים עם זה?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר מה אתה מסתלבט? התקנתי את זה אצל חבר שלי והכל עובד מצוין + מולטיפלייר....אם תרצה תמונות כאשר הבעיה תפטר אני אשלח לך בשמחה תמונות מהמולטי פלייר בכיף רק בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים נראה כאילו שזה לא מותאם לWin7, דבר שהוא די מוזר...אצל חבר שלך, התקנת את המשחק על 7?אם כן, יכול להיות שחבר שלך התקין את גרסאת ה RTM (שהיא לא חוקית עדיין), ואז אי אפשר לעזור לך בצורה חוקית.אם לא, אז תנסה את האפשרות להריץ תוכנות על WinXP מתוך Win7, יתכן וזה יעזור.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר נראה כאילו שזה לא מותאם לWin7, דבר שהוא די מוזר... אצל חבר שלך, התקנת את המשחק על 7? אם כן, יכול להיות שחבר שלך התקין את גרסאת ה RTM (שהיא לא חוקית עדיין), ואז אי אפשר לעזור לך בצורה חוקית. אם לא, אז תנסה את האפשרות להריץ תוכנות על WinXP מתוך Win7, יתכן וזה יעזור. יש לו XP עם SP3 הצלחתי להתקין רק את הGTA IV,אבל צריך גם להתקין את הROCKSTAR SOCIAL CLUB ואני לא מצליח,נותן אותה הודעה,ניסיתי לעשות בPROPETIES לשנות להריץ את זה על WINDOWS XP SP 3. מה עושים?
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר מה שאומר שלא באמת הצלחת להתקין את זה אצל חבר שלך.....קיצר.... רוסיה.מה הקשר?הצלחתי,ואל תבלבל במוח...
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים "הצלחתי להתקין רק את הGTA IV,אבל צריך גם להתקין את הROCKSTAR SOCIAL CLUB ואני לא מצליח,נותן אותה הודעה,ניסיתי לעשות בPROPETIES לשנות להריץ את זה על WINDOWS XP SP 3." משמע - לא הצלחת להתקין אותו כמו שצריך - המשחק לא עובד. ועם הדיבור הזה גם הוצאת לי את החשק לעזור...
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים זה נשמע לי קצת הזוי.. כבר התקנתי GTA IV על יותר מ5 מחשבים עם WIN7(כולל שלי בגירסאת הRC ועוד 3 בגירסאת RTM)והוא עובד עליהן נפלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.