עבור לתוכן

בעיה עם WINDOWS 7 מה לעזאזל הולך פה?!

Featured Replies

פורסם

קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי....ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא רושם שצריך גרסא מעודכנת של WINDOWS 7 ורשום גם על מנת לפתור את הבעיה יש להיכנס לתמונה של MICROSOFT למטה נכנסתי וזה מוביל אותי לעמוד הבא:

http://support.microsoft.com/kb/935791

זה בכלל משהו שקשור לWINDOWS VISTA

כבר נכנסתי לSTART ואז ALL PROGRAMS ואז WINDOWS UPDATE עשיתי הכל הכל,עדיין רושם את החרא הזה....

מה לעזאזל עושים עם זה?

פורסם

קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי

:lol:

פורסם
  • מחבר

:lol:

מה אתה מסתלבט?

התקנתי את זה אצל חבר שלי והכל עובד מצוין + מולטיפלייר....אם תרצה תמונות כאשר הבעיה תפטר אני אשלח לך בשמחה תמונות מהמולטי פלייר בכיף :)

רק בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה.

פורסם

נראה כאילו שזה לא מותאם לWin7, דבר שהוא די מוזר...

אצל חבר שלך, התקנת את המשחק על 7?

אם כן, יכול להיות שחבר שלך התקין את גרסאת ה RTM (שהיא לא חוקית עדיין), ואז אי אפשר לעזור לך בצורה חוקית.

אם לא, אז תנסה את האפשרות להריץ תוכנות על WinXP מתוך Win7, יתכן וזה יעזור.

פורסם
  • מחבר

נראה כאילו שזה לא מותאם לWin7, דבר שהוא די מוזר...

אצל חבר שלך, התקנת את המשחק על 7?

אם כן, יכול להיות שחבר שלך התקין את גרסאת ה RTM (שהיא לא חוקית עדיין), ואז אי אפשר לעזור לך בצורה חוקית.

אם לא, אז תנסה את האפשרות להריץ תוכנות על WinXP מתוך Win7, יתכן וזה יעזור.

יש לו XP עם SP3

הצלחתי להתקין רק את הGTA IV,אבל צריך גם להתקין את הROCKSTAR SOCIAL CLUB ואני לא מצליח,נותן אותה הודעה,ניסיתי לעשות בPROPETIES לשנות להריץ את זה על WINDOWS XP SP 3.

מה עושים? :|

פורסם

מה שאומר שלא באמת הצלחת להתקין את זה אצל חבר שלך.....

קיצר.... רוסיה.

פורסם
  • מחבר

מה שאומר שלא באמת הצלחת להתקין את זה אצל חבר שלך.....

קיצר.... רוסיה.

מה הקשר?

הצלחתי,ואל תבלבל במוח...

פורסם

"הצלחתי להתקין רק את הGTA IV,אבל צריך גם להתקין את הROCKSTAR SOCIAL CLUB ואני לא מצליח,נותן אותה הודעה,ניסיתי לעשות בPROPETIES לשנות להריץ את זה על WINDOWS XP SP 3."

משמע - לא הצלחת להתקין אותו כמו שצריך - המשחק לא עובד. ועם הדיבור הזה גם הוצאת לי את החשק לעזור...

:xyxthumbs:

פורסם

זה נשמע לי קצת הזוי.. כבר התקנתי GTA IV על יותר מ5 מחשבים עם WIN7(כולל שלי בגירסאת הRC ועוד 3 בגירסאת RTM)

והוא עובד עליהן נפלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים