עבור לתוכן

מעמד לרב-מודד

Featured Replies

פורסם

אני בתהליכים של סידור מחדש של השולחן שלי, וכדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד עם הרב מודד חיברתי לכיסוי של הרב מודד זרוע מדיבורית של פלאפון.

חיברתי את הזרוע דרך 4 ברגים, ובהמשך אני אני יחבר את הזרוע לשולחן.

מצאתי את זה מאוד שימושי במקום המעמד הגרוע שבנוי לתוך המודד.

תמונות:

p1040755q.jpg

p1040751c.jpg

השולחן בהתחלת הסידור:

p1040737.jpg

המצב כרגע:

p1040739.jpg

p1040742.jpg

מקום לעמדת ההלחמה:

p1040747d.jpg

פורסם

רעיון נחמד השימוש במעמד של בירבורית ישנה.

אבל נראה זה קצת אקסטרימי בשביל להחזיק מולטימטר, לדוגמא עם שלי הגיע אופציה של קייס גומי שנפתחת לו רגל מאחורה. והיתרון של זה שהוא מתקפל.

פורסם

עם שלי הגיע אופציה של קייס גומי שנפתחת לו רגל מאחורה. והיתרון של זה שהוא מתקפל.

גם אצלי, וזה יציב מאוד וסה"כ המכשיר כולו עולה גרושים.

הרעיון נחמד וגם הביצוע נראה טוב, אבל אני אישית הייתי מסתפק בלקנות חדש עם רגלית וזהו.

פורסם
  • מחבר

יש לי רגלית אבל זה בזוית מאוד נמוכה כך שזה מעצבן, אקסטרים זה המוטו שלי :cool2: כמו כן אני חושב אולי לחבר את זה לקיר שיחסוך קצת מקום מהשולחן

פורסם

נחמד אבל יוצר בעיה כשצריך להחליף את הסוללה שלו.

אם תקבע אותו לקיר תאבד את הניידות שלו(גם כך הוא נראה עכשיו גדול וכבד) ותצטרך להביא הכל לקיר ולא את זה לנקודת המדידה.

פורסם
  • מחבר

אין שינוי בהחלפת סוללה מכיוון שהזרוע מחוברת לכיסוי הכחול של הרב מודד וניתן להוציא אותו על ידי משיכה קלה כך שאין בעייה עם ניידות

פורסם

אני חושב שתגלה שמעמד שכזה פועל נגדך רק בהמשך, בהתחלה זה נראה רעיון טוב אבל כשצריך להזיז כבר פחות.

בלי קשר לרב מודד, אני חושב ששלוחן אחד גם ללימודים/מחשב כל עיסוק אחר שמושולב עם השולחן של האלקטרוניקה, זה ממש רעיון גרוע.

צריך אחד לזה ואחד לזה.

אני עשיתי לעצמי הפרדה: שולחן אחד לאלקטרוניקה והשני למחשב..

בכלל לא קניתי לי שולחן.... מצאתי אחד ברחוב ושיפצרתי כלמור שמתי פלטה מאחורה ועליה כל הכלים, ממש כמו מעבדה קטנה.

בשילוב של ארון מגירות ליד, הדבר פשוט מושלם לדעתי. אתה מגיע למצב שלאחר כל עבודה, אתה משאיר שולחן נקי אחריך שמוכן לעבודה ישר עם כל הכלים שצריך מסודרים עליו וחלק במגירות ליד.

תמונה (התמונה שביקשת ממני בת'ארד של הפרוייקט שלי)

http://img218.imageshack.us/img218/534/img2124i.jpg

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני כרגע באמצע הסידור אז אולי אני יזיז את מחשב אבל זה מאוד נוח שהוא שם כדי לעשות חיפושים מהירים לPDFים של רכיבים וזה מחשב נייד אז הוא זז הרבה ברחבי הבית ועולם.

גם כך אני לרוב על המחשב העיקרי שלי.

אני כנראה הולך לבנות מדף בצורה פינתי כדי לשים את הרוב הכלים עליו ולשים עליו מגירות קטנות.

ולגבי הזרוע אני כבר עובד עם זה בערך חודש והוא מאוד נוח לי.

דווקא חשבתי לבנות קיר כמו שלך אבל רוב הכלים בבית נמצאים בארגז כלים גדול אז זה לא פרקטי.

פורסם

גם אצלי בהתחלה כשהתחלתי להתעסק באלקטרוניקה הכלים שלי היו בארגז גדול, לאחר מספר חודשים הבנתי שזה לא פרקטי אלא אם כן אהיה איזה טכנאי ואז אולי זה יהיה נוח.

בינתיים אני מציע לאלו שיש להם מרחב עבודה קבוע ולא צריכים לנייד את הכלים שלהם, לבנות שולחן מסודר. אבל שוב, זה רק עניין של נוחות וכל אחד מתאים את זה לסביבה הפרטית שלו, אותה הוא מסדר כאוות נפשו.

מחשב נייד הכי טוב לדעתי במקרה זה, אני יודע כמה זה חשוב למצוא דפי מידע של רכיבים במהלך עבודה.

פורסם
  • מחבר

הכלים של האלקטרוניקה אצלי בשולחן (מברגים קטנים, רב מודד, ציוד הלחמות וכדומה) והכלים הכבדים (פטישים וציוד כבד) נמצאים בארגז.

אני יעדכן פה עוד כמה ימים עם ההתקדמות של השולחן.

אני גם מתכנן משהו עם חלקים צורב נראה איך זה ילך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים