פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים ערב טובאני מעוניין לרכוש מכשיר שמיועד למוזיקהממשק קל שיהיה אמין וכמה שפחות תקלות ובאגיםאין תקציב מוגדר כי אני רוצה לראות מה האופציות קודם כלאודה לכם על העזרה
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים רוב המכשירים היום עונים על הדרישה שלך.בלי הגבלות כלשהם יהיה קשה מאוד לצמצם את האפשרויות (או יותר נכון, כל מה שתקבל זה תגובות של מה יש לאנשים פה או מה הם מתכננים לקנות).
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר כןממה שהבנתי החנויות שאמינות הם:eline ו-gomobileיש עוד חנויות אמינות למעט gmpro שלא מתעסקים באשראי?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים שניהם נורא נורא פשוטים, ה-5320 הוא לפחות סמארט-פון (סימביאן) אז זאת נקודת זכות.בתקציב שלך אתה כבר יכול להתפנק עם טלפון יותר מתקדם, עם מסך יותר גדול, אולי גם מסך מגע אם אתה בקטע (או אם תשתמש בו באוטו בתור נגן או GPS, אז מגע זה הכרחי).אם אתה רוצה ללכת על אותו הקו של 2 המכשירים שהזכרת, ה-N85 גם נכנס בתקציב שלך.בקשר לחנויות, אני ממליץ בחום על דים-פון.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים בקשר לחנויות, אני ממליץ בחום על דים-פון.+1אחלה חנות... קניתי משם כבר 2 מכשירים..
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר יש כמה דגמים שראיתי ואולי אני יקנה אחד מהםסמסונג f480סוני אריקסון w705סמסונג u900איזה מהם הכי משתלם לדרישות שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.