עבור לתוכן

מתבלט בין כמה מכשירים של נוקיה ואריקסון

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את הW800 העייף שלי סופסוף.

ההתלבטות שלי היא בין ה NOKIA N85 ,N97 ו5800XM וגם הSONY W995(אם הוא שווה בכלל משהו...)

הדרישות שלי מהמכשיר הם:

מסך גדול(קשה להסתדר עם 1.8 אינץ'...)

סוללה חזקה

נגן MP3 איכותי

מצלמה סבירה,פחות חשוב לי.

לגבי מסך מגע או רגיל לא החלטתי,אז כל האפשרויות פתוחות.

ואני ישתמש דיי הרבה באינטרנט בפלאפון.אז חשוב שבפלאפון לא יהיו בעיות באינטרנט(שמעתי שהסוני קצת בעייתי בHTML)

פורסם

בתור אחד שהשתמש בסוני אריקסון הם טובים אבל עדיין נוקיה יותר טובה.

פורסם

בתור אחד שגם מחפש טלפון חדש.

מקריאה ברשת, המסך של ה- 5800 לא מגיב כל כך טוב (לא הבנתי בדיוק מה הבעיה).

N97 - מגושם ואיטי לפעמים.

W955 - מקבל ביקורות טובות, בעיקר בתחום הסאונד - כותבים שהרמקולים שלו מאוד איכותיים וחזקים. אבל המערכת שלו סגורה.

N85 - אם כבר הכנסת את ה- N97 למה לא רשמת במקומו את ה- N86 החדש? ה- 85 וה- 86 קיבלו ביקורות מאוד טובות (למרות שחלק כתבו שציפו לשיפור משמעותי יותר במצלמה של ה- N86). זה גם המכשיר היחיד ללא מסך מגע ברשימה שלך

כרגע המועדף עלי הוא ה- N86, אבל אני עדיין ממשיך לחפש, לסימביאן אין תדמית של מערכת חדשנית כל כך.

פורסם

יש לי E71, ואני לא יכול להיות מרוצה יותר.

אמור לצאת גם E72 בקרוב, אז בכלל.

וכן, אני יודע שהוא לא אחד מן המכשירים שציינת שאתה מתלבט ביניהם, פשוט אינני יכול להעיד על מה שאינני מכיר :)

פורסם

מחזק מאוד על הE71 לא ראיתי ביקורת שהוא קיבל פחות מ9, יש לי אותו כבר חודשיים, סימביאני שלישי במספר

באמת לדעתי המכשיר הכי טוב שהיה לי אי פעם ובהפרש...

פורסם

אני אפתח בזה שיש לי נסיון עם כל פלאפון של נוקיה (השתמשתי בכולם ויש לי היום 5800)

כל אחד מהמכשירים שציינתם יהיה סבבה, N97 ספציפית יקר ממש ולא בצדק.

N97 זהה ל-5800 חוץ מזה שיש לו 32GB מובנה, מסך גדול יותר ו-QWERTY.

ה-5800 פלאפון סבבה לגמרי ונותן תמורה לא רעה למחיר, ואתה יכול לראות די הרבה כאלה היום ברחוב.

המחירים של ה-5800 ה-E71 וה-N85 הם כמעט זהים אז זה לא משנה תכלס מה אתה לוקח, תלוי בצרכים שלך.

אגב אם אתם כבר מדברים על ג'אנק HIGH END כמו N97 אני די אהבתי את ה-OMNIA HD של סמסונג.

יש לזה סימביאן 9.4 בדיוק כמו ל-5800 ול-N97, מצלמה 8 מגה פיקסל מהגהנום שמצלמת HD והוא גם יודע לנגן HD.

אני חייב לתת לחרא הזה סרט של 4.5 ג'יגה של 720P ולראות מה יקרה :P. חבל שלא היה לי עדיין כח לעשות את זה.

פורסם

שמע עירבבת כאן כל מיני מכשרים לכל מיני פלחי שוק וייעודים, מה הכי חשוב לך בפלאפון ?

פורסם
  • מחבר

צודק,אני יעשה סדר.

הדרישות שלי:

סוללה חזקה

שימוש רב באינטרנט

מסך גדול,אבל עם זה בא על חשבון אינטרנט,אז אפשר לוותר.(גם 2.6 יספיק)

אני לבינתיים נוטה לכיוון הN85.

הE71 לא אהבתי את העיצוב שלו בכלל...אז ויתרתי.

פורסם

אני באמת חושב שאם אלו הדרישות שלך, הE71 מתאים אליהן בול.

הסוללה שלו מחזיקה כמות בלתי נתפסת של זמן, גם עם שימוש מאסיבי מאוד באינטרנט, שיחות ומשחקים(לא בא עם כאלו, אך אפשר להוריד כמובן).

מבחינת אינטרנט, המקלדת פשוט עושה את העבודה ואם התקנת Opera Mini אני חותם לך עכשיו שאולי חוץ מאייפון(לא יצא לי להתנסות איתו), אין מכשיר שהגלישה איתו יותר נוחה. פשוט בובה.

אישית אני חושב שהעיצוב אדיר ד"א, לא צעקני ו"כאילו צעיר". טלפון לגברים אמיתיים, כמו בירה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים