עבור לתוכן

התייעצות ברכישת מכשיר חדש.

Featured Replies

פורסם

מבין מגוון המכשירים הרחב שיש באורנג' אני צריך לבחור מכשיר אחד ולהנות מ50% הנחה, עכשיו אני ממש מעוניין להתקדם למכשיר מסך מגע חדש, השאלה שלי אם ממה שמוצע באורנג' יש משהו שממש שווה ללכת עליו (אני אישית חשבתי על הN97). או שלחילופין להביא מכשיר זול יותר (או לא להביא בכלל) ולחכות שיגיעו לארץ דגמים חדשים (שזה אומר או לקנות מחנות פרטית או מאורנג' רק שאז לא תהיה לי הנחה).

בעיקרון מה שאני מחפש במכשיר, שתהיה לו מצלמה טובה, נגן מוזיקה איכותי (כמובן לא ברמה של נגני על או משהו כזה...), מסך מגע זה כמובן יתרון, WIFI, וכמובן כל האפשרויות גלישה/מייל דרך הטלפון ודברים כאלה.

ובעיקרון אין לי בעיה להשקיע 2.5K (שזה פחות או יותר המחיר של רוב המכשירים המתקדמים).

מחכה לתשובות שלכם, תודה.

פורסם

האמת שמאז שקניתי את הC902 שלי הפסקתי להתעדכן על הקטלוג של אורנג'.

אבל מה שבטוח זה שלא כדאי ללכת על הN97...הבנתי שהוא מכשיר מזעזע מבחינת המסך מגע שלו...מסך מגע פשוט דפוק.

אם אני לא טועה יש להם את הW995 של סוני אריקסון שהוא אחלה מכשיר...מסך עצום [לא מגע], מצלמה 8 מגה פיקסל ברמתה של המצלמה של הC905 [מכשיר הדגל של סדרת CYBERSHOT של SE], יכולות מולטימדיה מצוינות, רמקולים סטריאופונים, WIFI ועוד בולשיטס בסגנון.

w995-silver-headphones-large.jpg

מצד שני יש לך את הN96 והN85, שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אבל בהתייחס לN85, שאותו ניסיתי כמה פעמים בעבר, גם אחלה מכשיר, מסך גדול, רמקולים סבירים, מצלמה 8MP עם כל הבולשיט, משדר רדיו פנימי [שזה יתרון גדול לטעמי לכל מי שאין חיבור AUX באוטו], וכל שאר הדברים שהיית מצפה ממנו.

n85-2.jpg

nokia-n96_02.jpg

אם אתה שואל את דעתי? הייתי הולך על הW995, אבל זה בגלל שני מתעב את NOKIA, שלטעמי היא חברה משעממת, עם פלאפונים בעלי עיצוב חסר השראה, וממשקים גראפיים גרועים.

אם אתה מחפש תמורה גדולה יותר למחיר - לך על אחד הNים האלה. אם יש לך סבלנות, הייתי ממליץ בחום לחכות עד איזור אוקטובור, שם אמורים להגיע המכשירים החדשים מבית סוני אריקסון - הSATIO וה-AINO...לטעמי הAINO יתאים לך - מכשיר עם מסך מגע גדול, מע' הפעלה פתוחה, כולל מקשים [שזה מכשיר סליידר], יכולות מלטימדיה מאוד גבוהות ומצלמת 8MP...

aino.jpg

sony_ericsson_aino_show.jpg

הSATIO, שהולך להיות גולת הכותרת הוא מכשיר עם מסך מגע, מערכת הפעלה פתוחה [ייתכן וישתמש באנדרויד של גוגל], מצלמת 12MP וכו' וכו' וכו'

sony-ericsson-satio-review.jpg

פורסם

ולמה שהבחור לא ילך על הOMNIA HD? זה הפלאפון הכי טוב כיום בשוק לא? ועוד עכשיו במחירים טובים, כל יום המחיר שלו יורד..

הבעיה שאין לו עברית וזה מבאס לחכות לעברית..

עד שיגיעו הSATIO והAINO שהם מן הסתם יהיו יותר יקרים באוקטובר אז מה עדיף לבחור לקחת עכשיו? ??? בהנחה שהוא לא ממהר אז לחכות אך בהנחה שיש כאלה שממהרים להחליף פלאפונים ישנים או דפוקים אז אם יהיה לOMNIA HD עברית אז למה לא לקנות אותו?

אין פירסומים לגבי עברית לOMNIA HD? למה החברה לא מעדכנת מתי אמור לצאת עברית למכשיר לפחות? :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים