עבור לתוכן

זה מורה, זה?

Featured Replies

פורסם

איך אומרים - כל מילה, בסלע.

פורסם

לי לא יהיה כבוד למורים הם שליחים של המערכת שרוצה להפוך את כולנו לרובוטים ממושמעים

פורסם

אני בטוח שהמורה מרים להיסטוריה כל יום כמה במחשבה להפוך אותנו לרובוטים ממושמעים... אם כבר היא קמה כל בוקר במחשבה להפוך כמה שיותר תלמידים לבני-אדם.

פורסם

היא לא מתכננת את זה זה כבר בתוכה מהלימודים שהיא למדה

אני יכבד מורים כבני אדם לא כמורים

פורסם

דרעק. חינוך מתחיל בבית. זה הכל. מה הם אומרים בכתבה הזאת בעצם? שהמורים צריכים לקבל כלים כדי לעשות את העבודה של ההורים?

פורסם

דרעק. חינוך מתחיל בבית. זה הכל. מה הם אומרים בכתבה הזאת בעצם? שהמורים צריכים לקבל כלים כדי לעשות את העבודה של ההורים?

לדעתי הם צודקים שבזה שחוסר מרות מוביל לחוסר משמעת מוביל לירידה בלמידה. מש"ל. :P

פורסם

במדינה שדרך החיים שההורים יצאו מוקדם ויחזרו מאוחר,ידברו בפלאפונים עם הילדים ויתנו למטפלות להאכיל,למחשב/טלויזיה לבדר ולמנקות לדאוג לבית-מי נשאר שיחנך? אני בטוח ששום הורה לא מעוניין לריב עם הילד שלו,וכשהוא חוזר מהעבודה וסוף סוף רואה את הילד,באמת אכפת לו אם לתת או לא לתת לו שני שקל לסוכרייה?

והמטפלת צריכה לחנך את הילד? היא צריכה להשגיח במה הוא צופה בטלויזיה? באיזה תוכן הוא צופה במחשב? יש הורים בשביל זה,היא רק צריכה בדיעבד להכין לו צהריים ואז לחזור הביתה לילד שלה.

באמת אכפת לה איך הוא מדבר? אם הוא מעשן כבר מגיל צעיר? - העיקר משלמים לה,ושלום על ישראל.

ואין ברירה אחרת,במצב כיום אין ברירה אחרת...אם שני ההורים לא עובדים,זה מינוס בבנק רבותיי. איך אפשר להתקיים ככה? הוצאה של מטפלת קטנה בהרבה מההכנסה של ההורה העובד,שיקולי רווח והפסד בלבד.

ומה? הילדים אשמים? רובם לא מודעים למה שהם עושים-הרי מה כבר יקרה לי אם אני אגיד למורה לשתוק? אמא שלי תבוא ותגן עליי,אם לא אני אריב איתה ואז היא תבקש סליחה. ככה זה בימינינו.

כשההורים לא בסביבה אין מי שיחזיק את הילד קצר,מטפלת היא פשוט לא תחליף הולם.

הפתרון היחידי הנראה באופק הוא הסבים והסבתות,אך הם תמיד המתירנים-אם אמא אמרה שאסור אני אומרת שאפשר.

וכך הגענו למצב של היום-נוער חסר ערכים ואין הורים שידעו-הרי בואו נחשוב שנייה...כמה ילדים באמת יכלו להסתיר את העובדה שהם מעשנים מההורים אם הם באמת היו בבית? הם היו אלו שמנקים בחדרים ורואים את ילדיהם יותר מ3 שעות ביום.

פורסם

I couldn't agree more with u-re.

It might be very important and critical that parents educate and pay attention to their kids but when you have two parents who work full time jobs to survive in the current state it becomes very hard.

However we suffer from two other very serious problems;

1) Teachers who are worn out and old fashioned from years of educating and are incapable of doing their job properly (usually these are the ones who pay the least attention to the students and only want to finish their day and go home, they are the hardest to fire due to the amount of years they worked)

2) Parents who leave the education of their children to other people paying too little attention till it's too late.

In order to stop the deterioration of the youth in Israel we need all of these problems solved, you can't put the blame only in the parents or only in the teachers.

There's a lack of discipline these days which is leading to the shameful state a large part of the youth today is in, the deterioration of the education system is the cause to the rise in youth crime.

If we don't take care of these issues fast we are going to find ourselves in a very bad shape in the next few decades.

פורסם

במדינה שדרך החיים שההורים יצאו מוקדם ויחזרו מאוחר,ידברו בפלאפונים עם הילדים ויתנו למטפלות להאכיל,למחשב/טלויזיה לבדר ולמנקות לדאוג לבית-מי נשאר שיחנך? אני בטוח ששום הורה לא מעוניין לריב עם הילד שלו,וכשהוא חוזר מהעבודה וסוף סוף רואה את הילד,באמת אכפת לו אם לתת או לא לתת לו שני שקל לסוכרייה?

והמטפלת צריכה לחנך את הילד? היא צריכה להשגיח במה הוא צופה בטלויזיה? באיזה תוכן הוא צופה במחשב? יש הורים בשביל זה,היא רק צריכה בדיעבד להכין לו צהריים ואז לחזור הביתה לילד שלה.

באמת אכפת לה איך הוא מדבר? אם הוא מעשן כבר מגיל צעיר? - העיקר משלמים לה,ושלום על ישראל.

ואין ברירה אחרת,במצב כיום אין ברירה אחרת...אם שני ההורים לא עובדים,זה מינוס בבנק רבותיי. איך אפשר להתקיים ככה? הוצאה של מטפלת קטנה בהרבה מההכנסה של ההורה העובד,שיקולי רווח והפסד בלבד.

ומה? הילדים אשמים? רובם לא מודעים למה שהם עושים-הרי מה כבר יקרה לי אם אני אגיד למורה לשתוק? אמא שלי תבוא ותגן עליי,אם לא אני אריב איתה ואז היא תבקש סליחה. ככה זה בימינינו.

כשההורים לא בסביבה אין מי שיחזיק את הילד קצר,מטפלת היא פשוט לא תחליף הולם.

הפתרון היחידי הנראה באופק הוא הסבים והסבתות,אך הם תמיד המתירנים-אם אמא אמרה שאסור אני אומרת שאפשר.

וכך הגענו למצב של היום-נוער חסר ערכים ואין הורים שידעו-הרי בואו נחשוב שנייה...כמה ילדים באמת יכלו להסתיר את העובדה שהם מעשנים מההורים אם הם באמת היו בבית? הם היו אלו שמנקים בחדרים ורואים את ילדיהם יותר מ3 שעות ביום.

אחד הדברים החכמים יותר ששמעתי בחיים שלי, גם אני חושב ככה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים