פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אילו רשמים ? קשה לי להאמין שיש אותו למישהו כאן כרגע...עושה רושם אבל של שדרוג רציני ביחס לגרסא הראשונה.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים גם אני חושב על זה התקשרתי לסלקום לברר על חבילת גלישה ועל GPS הם אמרו לי שלא ניתן עם המכשיר הזה לגלוש בפורטל שלהםוצריך לרכוש חבילת DATA
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים לך ל http://www.pocketpcfreak.comיש שם סקירות וגם פורום (בעברית) על המכשיר.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר מוכרים אותו בסלקום?GPS דרך המפעיל הסלולרי,למה?למה צריך חבילת גלישה אם יש לך WIFI? (הסים של החברה אז זה לא כ"כ משנה).
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים למה צריך חבילת גלישה אם יש לך WIFI לא בכל מקום יש WIFI לא אמרתי שמוכרים אותו בסלקום
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר אוקיי קראתי את ה"ביקורת" בפריק, אגב תודה על הלינק, הבחורצ'יק שם ממש מתלהב מהמכשיר החדש ואני חושב שזאת לגיטימציה מספקת לקנות אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר HTC touch diamond 2 נרכש לפני כשבוע, עמוס מיילים ועוד אפליקציות כאלה ואחרות ועדיין מהיר (WM) בקיצור ממש תותח. נקנה מהיבואן הרשמי כך שהמכשיר כולו מגוייר ללא שום בעיה (עברית הפוכה וכדומה). שמח שקניתי אותו!!!
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מה המחיר דרך ניופאן (באתר שלהם הוא מופיע ב-3400 ש"ח אבל אני מניח שניתן להשיג הנחה כלשהי)? והאם העברית היא של PDAC או של איירון והאם היא יציבה?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר העברית היא של איירון כך שכול המכשיר בעברית ואם קיימות בעיות עדיין לא נתקלתי בהן.בעיקרון המכשיר עלה 3,400 עם תושבת לרכב ונרתיק עור.המכשיר עצמו מהיר מאוד ועדיין לא נתקלתי בבעיה כזו או אחרת המצריכה "הפעלה מחדש" כמו מכשירים אחרים בשוק שהתנסתי בהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.