עבור לתוכן

המלצה לנגן MP3 נפח של 80-160 ג'יגה בתקציב של עד כ250$

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה).

מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי.

הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד.

אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון?

תודה.

פורסם

שלום רב,

לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה).

מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי.

הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד.

אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון?

תודה.

עדיף באמת להחליף Hard Drive, יש מספיק סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך לעשות זאת:

http://cgi.ebay.com/Apple-Ipod-Classic-6th-Gen-1-8-160gb-Hard-Drive-HS161JQ_W0QQitemZ290322800082QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item4398965dd2&_trksid=p3286.c0.m14

פורסם
  • מחבר

סבבה,זה הכיוון כרגע..קודם כל אנחנו נצטרך לזהות באמ מה הHD שקיים אצלו ואז להזמין תואם,לא?או שאפשר להזמין כל אחד מהHD המתאימים לאייפוד?

בכל אופן אשמח לשמעו אלט' לנגנים במידה שלא..האם לCOWON/ARCHOS/CREATIVE יש אלט'?

פורסם

היה בעבר לקריאטיב את ה-ZVM, לא יודע אם הוא קיים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים