עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שמתאים ל'26 | 1300 - 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם כבר אתה לוקח כזה כרטיס OVERKILL לך על הגירסה הרגילה... ב OC אתה מגיע לתוצאות של ה TOXIC וחוסך כמה מאות שקלים... הקירור המקורי מעולה...

עריכה,

התבלבלי בן הדיון שלך לאחר... למסך 26" ה 4890 לא אוברקיל... אבל עדיין אני ממליץ על הגירסה הרגילה, ולא על הטוקסיק...

פורסם
  • מחבר

למה לא בדיוק ?

עכשיו נגיד ואני עושה לTOXIC ול4890 הרגיל .

בדיוק אותו OC

OC גבוה יחסית .

איזה כרטיס מבינהם יהיה יותר חזק ?

פורסם

אם הכרטיסים יהיו באותו התדר אז זהה....

בדרך כלל ה TOXIC נעצרים בסביבות 1030~ 1050~

בדרך כלל גם הרגילים מסוגלים לזה...

וגם אם לא... שווה לך בשביל 30MHZ לשלם עוד 250 שקל ?

פורסם
  • מחבר

אתה צודק תודה לך על כך שגרמת לי לחסוך 300 ש"ח =]

אני אקח בסוף את הSapphire HD4890

שנמכר במחיר מעולה בIQPC

1,085 ש"ח .

אבל הבעיה שאני עדיין לא יודע עם ה4890 יספיק לי

כי אני משחק על רזולוציה 1920X1200 מסך T260HD אני רוצה להריץ משחקים על HIGH - VERY HIGH

ושיהיה לי FPS כמה שיותר גבוה .

עכשיו כאחד שמבין בכרטיסי מסך מה דעתך ?

לקחת ת4890 ולעשות לו OC חזק יחסית ? (הקירור סטוק שלו מספיק מעל ומעבר?)

פורסם

הסיבה לקחת את הTOXIC לדעתי לא קשורה בכלל לOC, זה עניין נטו של קירור, וקירור הREFERENCE פה גם רועש וגם לא מאד אפקטיבי, והכרטיסים האלו יושבים כבר בסטוק על טמפרטורות גבוהות. 4 הכרטיסים שגם בתקציב (לא כרטיסים כפולים) הם (כמו שמתבקש מהBENCHים שהביאו לך קישורים אליהם הם:

GTX260 4870 GTX275 ו4890. כאשר: תכלס, תוספת הביצועים במשחקים הקלים היא לא רלבנטית, כי מה זה משנה 100FPS או 115FPS, והאם ההפרש בין 30FPS ל34FPS שווה מאות שקלים? הGTX275 מוביל את רוב הבנצ'ים, אבל עולה לרוב מעל 1300 ש"ח. ה4890 ללא OC עם קירור REFERENCE שלא מאד מומלץ עולה כ1050 ש"ח, גרסה בOC בלי קירור טוב יותר עולה עוד כ150 - 250 ש"ח וגרסא עם קירור טוב יותר וOC עולה גם כבר כמו GTX275 וחזקה ממנו שזה הTOXIC. השאלה הראשית פה ופערי הביצועים מתחילים להיפער כאשר מעלים את הAA ואז הביצועים של כל הכרטיסים יורדים בכמה אחוזים טובים. אם אתה באמת רוצה להיות על AA מקסימלי במשחקים, אז אתה כבר צריך פתרונות כמו CF של 4850. אחרת לדעתי כדאי ללכת על אחד משני כיוונים:

או שאתה מנצל את כל התקציב עם 4890 TOXIC (לטווח ארוך) ומוציא 1350 ש"ח או 1050 על גרסא עם קירור פשוט.

או שאתה חוסך ומחליף בהמשך עם 4870 VAPOR - כ950 ש"ח, אז שווה אולי גם לשקול 4870 SONIC של PALIT עם 1GB (כ880 ש"ח) ועוד שנה לוקח כרטיס DX11.

פורסם
  • מחבר

אני אקח בסוף את ה

Sapphire HD4890 1GB .

אבל אם זה לא יספיק לי לרזולוציה ולמשחק ולרוב המשחקים על VERY HIGH - HIGH

אני מתאבד :ם

עריכה :

בעוד כשנה שנה וחצי אני ארצה נגיד להחליף כרטיס מסך לכרטיסים החדשים שיצאו לDX11 וכו' .

הספק של הSeaSonic 650W יספיק לי בשביל הכרטיסים האלה ניראה לכם ?

פורסם

אני אקח בסוף את ה

Sapphire HD4890 1GB .

אבל אם זה לא יספיק לי לרזולוציה ולמשחק ולרוב המשחקים על VERY HIGH - HIGH

אני מתאבד :ם

עריכה :

בעוד כשנה שנה וחצי אני ארצה נגיד להחליף כרטיס מסך לכרטיסים החדשים שיצאו לDX11 וכו' .

הספק של הSeaSonic 650W יספיק לי בשביל הכרטיסים האלה ניראה לכם ?

לא חושב שתתאבד חח

דבר שני כרטיסים זוללי וואטים ישנים יותר עבדו מצויין עם 650 ואני לא חושב שבעתיד ידרשו יותר אלה להיפך.. תכנולוגיות הופכות לחסכניות בחשמל..

בכלל אני חושב שמעל 550-600W צריך רק בשביל CF או SLI..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים