עבור לתוכן

קניית אייפון ללא התחייבות בארהב אפשרי?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם אפשר לקנות אייפון בארהב ללא התחייבות?

ואם כן מאיפה..?

פורסם

כן, אפשר. אם אני לא טועה אפילו באפל סטור. לא זוכר מחירים אבל בסביבות 600$.

אבל - זה לא סים פרי. כל המכשירים שנמכרים בארה"ב נעולים ל-AT&T ותצטרך לפרוץ אותם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אין לי בעיה לפרוץ גם ככה גם אם הייתי קונה בארץ הייתי פורץ....

אוקיי ועוד משהו מה הפרצדורה במכס ביכלל יש החזר מס או שיקלול מעמ משהו כזה?

פורסם

בארה"ב אתה משלם מס (מע"מ) של בסביבות 8-10% בנוסף למחיר הרשמי של המוצר.

נדמה לי שאי אפשר לקבל על זה החזר מס. אבל אני חושב שזה תלוי מאיזה מדינה בארה"ב אתה יוצא.

לגבי הארץ - אם אתה מצהיר על המכשיר אתה צריך לשלם מכס די גבוה (לא יודע כמה). החלטה שלך אם אתה רוצה להצהיר ולשלם או להבריח אותו.

פורסם
  • מחבר

ואא לא ידעתי את כול זה......אני חשבתי שמשלמי כאילו8 את ההפרש בין המעמ בחול למעמ באץ נגיד שם זה 8-10 אז פה במכס אתה מוסיף שיהיה 16.5 אחוז לפי המעמ פה....

אוקיי זה ניהיה כבר לא משתלם לקנות שם אני מעדיף לקנות באיטליה אבל הבעיה שאין אף אחד שנוסע לשם...... :kopfpatsch:

פורסם

בהנחה שאתה קונה אייפון 3GS 16GB שעולה בארה"ב 600 דולר ללא התחייבות, ומשלם את המע"מ האמריקאי, הטלפון יעלה סה"כ בסביבות 650$. נניח שאתה מבריח אותו במכס, אז אתה לא משלם מכס/מע"מ לישראל. זה יוצא סה"כ 2500 ש"ח בערך.

באיטליה הוא עולה 620 יורו, ונניח שאתה מקבל שם החזר מס של 15% (ההחזרים הם בין 20 ל-15 אחוז). ושוב מבריח במכס... זה יוצא 2800 ש"ח בערך. כלומר יקר יותר ב-300 שקל, אבל סים פרי.

אני אישית מעדיף סים פרי אבל אם זה לא מאוד חשוב לך נראה לי שהמחיר בארה"ב סביר, לפחות לעומת איטליה.

פורסם

אין שום בעיה לקנות איפון SIM FREE ללא התחייבות בחנויות בארה"ב (מן הסתם שלא בApple Store/AT&T), אבל המחיר גבוהה יותר.

פורסם

מאיפה המידע הזה!? איפה בארה'ב אני הולך נכנס לחנות קונה IPHONE סימפרי והולך?

פורסם

בדיוק כמו שיש לך לקנות היום בארץ, חנויות פרטיות לא ממש קשורות לארץ שממנה אתה קונה, חנות פרטית בארה"ב באותה מידה יכולה לייבא מאירופה.

פורסם

מאיפה המידע הזה!? איפה בארה'ב אני הולך נכנס לחנות קונה IPHONE סימפרי והולך?

באיזה אזור אתה צריך?

פורסם

עכשיו אחותי ואמא שלי בניו יורק במנהטן עד כמה שאני יודע, אני רוצה את הIPHONE החדש ב600-650 דולר, איך אני עושה את זה?

פורסם
  • מחבר

באזור ניו יורק......

אני לא יודע אם אוכל להבריח אותו ולא להצהיר עליו כי אח שלי נוסע ואני לא יודע אם הוא יעשה את זה כמה זה תוספת אם אני משלם מכס..?

פורסם

אם אתה לא נואש לקבל אותו באריזה שלו, אז אין שום בעיה של הברחה..

ברגע שאחיך יסחוב אותו "כטלפון" בכיס, אף אחד לא יגיד כלום, גם אם הוא "יתפס" במכס.

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי לא חשבתי על זה ואת כול שאר הדברים אפשר לשים בתיק גב....אחלה רעיון תודה רבה!

פורסם

גם באריזה נדמה לי שלכל בן אדם מותר להביא טלפון אחד בשנה כל עוד זה עליו פיזית ולא במשלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים