עבור לתוכן

שאלה לגבי מכשיר לא יודע באוטו

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את המכשיר הזה על השמשה בצד ימין באוטו.

רכשתי את האוטו מסוכנות לפני כמה חודשים והמכשיר הנ"ל הגיע עם האוטו ואין לא מושג מהו.

הכבל נכנס למעלה לאנטנה קטנה בגג באוטו.

dsc00908y.jpg

מזה ואיך משתמשים בו בדיוק?

פורסם

זה סה"כ אנטנה לדיבורית.

אייך משתמשים בזה? קונים דיבורית ומתחברים לאנטרנה, אך אינני יודע בת כמה האנטנה, מכיוון שלאחר זמן מה הם כבר לא מתפקדות כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

כאשר אני קונה דיבורית לרכב, איך אני מחבר כבל בין הדיבורית עצמה לאנטנה הזאת?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אם לדיבורית שלך יש חיבור לאנטנה חיצונית אז אתה פשוט מחבר את ה BNCים וזהו.

פורסם

איזה דיבורית צמה אתם דפוקים<?

איך דיבורית קשורה לזה?

דיבורית זה סך הכל רמקול לטלפון

למה לעזאזאל לחבר את זה לאנטנה ?

משזה כן יכול להיות .

1. אנטנה של איתוראן אם יש לך באוטו , או כל חברה אחרת

2 , אנטנה של הרדיו .

פורסם

סלולריים ישנים יותר בעלי דיבורית קבועה (בד"כ מקורית) לרכב הייתה להם גם אנטנה חיצונית שמודבקת על השמשה.

אנטנות של איטוראן...בוא נגיד שיותר קשה לגשת אליהן ;)

פורסם

תתפלא , אבל לא תמיד ..חחחחחחחח

בדרך כלל זה נע בין הכנפיים הקדמיות

לבין הטנק דלק..

אז אם זה אוטו ישן

זה יכול להיות אולי מה שאמרת ..

אם לא , כניראה שזה הרדיו..

פורסם

נתקלתי גם באחת מאחורי תא הכפפות ולחטט בתוך כנף או מסביב לטנק הרבה יותר קשה מלגשת לשמשה הקדמית לעקור את החרא הזה :P[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 04:10:53

ד"א גם לכל הסלולריים הקבועים לרכב יש אנטנה כזאת
פורסם

אולי לפלאפון...

בטוח שלא לדיבורית אבל ..(הגבול דק אבל זה שני דברים שונים חח)

טוב דיי ניראה לי הוא הבין חח .

פורסם

אבירם,

דיבורית לא חייבת להיות דווקא משהו שמתחבר לפלאפון שלך, זה יכול להיות גם מכשיר בפני עצמו.

(תריץ חיפוש על הספיריטים למינהם של מוטורולה, המאפשרות גם בין היתר חיוג קולי - לפי מספר\שם, איכות קול מצויינת, וקליטה הרבה יותר טובה).

ואם לומר לך את האמת, דיבורית קבועה הרבה יותר נוחה, מאשר כל הדיבוריות BT וכד' - אין בעיות ניתוקים בין הדיבורית למכשיר, לא צריך כל פעם להתחבר לדיבורית, אין לך את הבעייה שאתה לוחץ על יותר מידי מקשים\מקש אחר משום שהמקשים קטנים.

בקיצור יש לזה דיי הרבה ייתרונות.

פורסם

למען האמת דני,

אני משתמש בדיבורית BT קבועה וזה פשוט תענוג, דיבורית יודעת לזהות עד 8 מכשירים ככה שאין צורך לצמד, היא מתחברת אוטומאטית לסלולרי האחרון שחובר אליה, לא מוצאת אותו עוברת להבא וכו' מאפשרת חיוג קולי מעולם לא היה לי ניתוק בין המכשיר לדיבורית ואתה לא מקובע לסלולרי ספציפי בגלל הדיבורית (לחילופין לא צריך להחליף דיבורית כל החלפת סלולרי).

אני מסכים שמכשיר קבוע זה מאד נוח אבל זה לא לכל אחד ואם אתה לא במסלול עסקי רוב הסיכויים שזה יוצא מאד לא משתלם כלכלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים