עבור לתוכן

חיבור מסך של DVD נייד למחשב כדי להציג פרטים שונים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה אני ממתין

פורסם

הנה התמונות של הכבל עם המתאם ...

כל מה שנשאר זה רק להגדיר במחשב

המתאם בצבע צהוב מחובר לבננה האדומה

צד אחד למסך צד שני לכרטיס מסך ..(צהוב לכרטיס מסך , שחור לגמרי הולך למסך , והשחור לבן לא בשימוש)

קובע תצוגה דואלית

והנה יש לך מסך .. :)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התמונות אין עליך :yelclap::xyxthumbs:

השגתי את המתאם הזה רק שאלה קטנה אין לי חיבור של אסוידאו בכרטיס המסך כמו שכתבתי למעלה כרטיס המסך שלי הוא 9800GTX+ של אינוידיאה

אבל יש לי כרטיס TV ושם יש את החיבור האם אפשר לעשות את אותו הדבר רק עם חיבור לכרטיס TV???

ושוב תודה רבה רבה על ההשקעה שלך בתשובה חזק ואמץ

פורסם

וואלה צלא יודע תנסה עם ההגדרקות של הכרטיס טלוזיה

או שתמכור את זה ותקנה משהו עם אס וידאו

אתה יכול לקחת 4850 עם אס וידאו ..

והוא ברמה של הכרטיס שלך .....

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח הרגת אותי בשביל חיבור מסך אני יחליף כרטיס מסך

אבל עכשיחו ברצינות לא מזמן באמת חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי וחשבתי ללכת על הATI עם הכפול ליבה המחיר שלו משהו בסביבות ה2200 או שנלך על אינוידיאה באותה רמה נראה כבר מה יהיה

נ.ב. אני ילך לחבר עכשיו ונראה מה יהיו התוצאות (נשחק קצת עם ההגדרות של כרטיס הTV)

פורסם

בהצלחה ותעלה תמונה שלו עובד!!!

פורסם

אתה יודע מה אני מוכן לקנות אותו ממך במחיר שקניתם אותה דרך "חבר" ככה לא יהיה לך רצון להרוס אותו !

זה DVD שנמכר לקצינים וחברי מועדון "חבר" של צהל ...

פורסם
  • מחבר

ל PEGASUS. לא הצלחתי לראות דרך המסך של הDVD כנראה שהחיבור דרך כרטיס הTV לא עוזר ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא עוזר לא משנה אני עוד מעט מחליף את כרטיס המסך ואז אני אוכל לחבר בכל אופן תודה רבה רבה רבה ועוד אלף פעמים תודה רבה לך על העזרה והסיוע

אגב לא ידעתי שאתה זה שעושה את המסך למארז אנטק 900 אם אני זוכר נכון אבל אני התחלתי לעקוב אחרי זה וזה נראה די מגניב המשך כך

ל Dr. Bit אני לא הורס את הDVD אומנם בהתחלה כן חשבתי על זה אבל אם אני יכול לחבר את הDVD ולהציג עליו דברים ובניתוק שלכבל פשוט להמשיך להשתמש בו בתור DVD הרי זה משובח

נ.ב. אני לא מוכר אותו ואני השבוע מקווה לקנות כרטיס מסך חדש ואז אני אחבר אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים