פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIANואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!!יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם.חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים יש דרך ,הקטע שאני לא סגור עם מותר לדבר על זה פה ,בכל מיקרה עם יהיה אישור של המנהל אתה תקבל תשובה בשנייה .
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים וואו אתה כמו האנשים שהיו מציפים לי תתיבות דואר בפוקט.יש לך שם מלא מדריכים והמנהלים שם יכולים לעזור לך, הכל כתוב בעברית יפה וללא שגיאות כתיב.ואולי תתחיל עם זה שתגיד לנו איזה מכשיר יש לך
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר אני בכלל לא רוצה לפרוץ את המכשיר וכל השטויות האלהאני בסך הכל מנסה להתקין את WAZE (שזה תוכנה עם קוד פתוח) בגרסא שלא מצריכה חיבור לאינטרנטוהמתכנת שבנה את התוכנה לא החתים את הקובץויש לי N95 8GBקיבלתי לפני שבועיים[br]פורסם בתאריך: 31.07.2009 בשעה 10:11:19אהה והמדריכים בפוקט הם על הפנים, הכל ישן מאוד ולא עדכני ובנוסף לזה גם לא ברור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.