פורסם 2009 ביולי 3016 שנים שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom .החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכוןתודה מראש [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר שלום ביצעתי הסרה -הפעלה מחדש סימני השאלה מופיעים שוב ה-cd עדיין לא מזוהה תודה
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר בקשר ללינק בשיטה 1 מצויין שאני צריך למחוק את הערך .הערך אינו נמצא UpperFilters LowerFilters גם לא מופיע בשיטה 2 הסרתי את כל התקני ide במצב בטוח תודה מראשבעיה נשניהחיבורי רשת אים נמצאים -Local Area Connection לוח msi pe865[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מהתחלה, את הבעייה עם הכונן האופטי פתרת?פרט על הבעייה ברשת. לא מובן לי מה שכתבת.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר שלום רבהסתדרתי עם הבעיה -הורדתי sp3 יש לי בעיה אחרת אם תוכל לעזורלי (האם אני צריך לפתוח תגובהחדשה)מחפשדריוורים לוח האמ על הלוח לא מצויין דגם תודה מראש[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.