פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מה אתה רוצה לשמוע? קנית כבר. תחדש. תהנה.אתה רוצה שנתחיל לקטול ותרגיש רע?
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מה אתה רוצה לשמוע? קנית כבר. תחדש. תהנה. אתה רוצה שנתחיל לקטול ותרגיש רע? LOL . ...מישה אתה אכזרי .
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים שוחחתי עם בעל FIVE EXITS שמיבאת את CTX EX950F לדבריו זה דגם ביניים מבחינת האיכות והמחיר , לעומת VL700 . הדגם שלך הוא הגרסה של 17" . היה לי CTX שנשרף , אללה ירחמו הלואי עליהם גם, והייתי מאד מרוצה. 1600 הוא מעשי וגודל הנקודה צריך להיות מספק לגמריאתה יכול לשחק עם גאמא ב"התאמות צבע" בדיספליי פרופרטיס של נוידיה ולהיות מבסוט !
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר ם יש הבדל בין ה vl לבים ה ex700f שהוא שטוחהאם ההבדל הזה הוא משמעותי?הבעיה שלי היא שהתמונה לא חדה מספיק..
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים זה מהביקורת שבה הוא זכה במקום הראשון אחרי שעקף ביחס עלות מחיר את כל השמנת של המסכיםFonts and letters appeared dark and crisp, and colors were sharp
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אני משתמש כרגע ב VL700 . הוא קקה לעומת ה 1785S שקניתי לפני 7 שנים !תתאים את הרזולוציה והרפרש שאתה משתמש לאלה שכרטיס המסך "ממליץ" ותנסה להשתמש ב CLEAR TYPE : windows XP - Display properties - Appearance - Effectsאתה יכול להחזיר ולקבל כסף חזרה תוך 14 יום. חוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.