עבור לתוכן

מחפש נגן עם יכולות וידיאו, אבל שיהיה איכותי מבחינת איכות הסאונד. iPod Video ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו.

אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300.

חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין.

אשמח להמלצות

פורסם

מה התקציב? כמה נפח אתה צריך? כמה שעות אתה מצפה מהסוללה להחזיק?

דרך אגב, לראות וידאו באייפוד וידאו (שאגב עכשיו נקרא אייפוד קלאסיק) זו בדיחה עצובה, לראות יותר מ5 דקות על מסך 2.5" וידאו, זה סיוט לעיניים בלי אפשרות לקרוא כתוביות ויכול לגרום לכאבי ראש, האודיו שלו גם לא כל כך איכותי בהשוואה לנגנים אחרים במחיר שלו, אבל האוזניות שלך לא נחשבות לכאלו איכותיות בכל מקרה.

פורסם

iPod Touch...?

פורסם
  • מחבר

לגבי הנפח- 8GB מינימום.

תקציב - 1000 ש"ח +-

לגבי יכולות וידאו זה לא בעבור סרטים אלא הופעות. ואז אין צורך בתרגום.

ולגבי האוזניות - הם דווקא נחשבות איכותיות יחסית לא? (האמת עדיין לא קניתי ואני מתלבט ביניהם לCX400)

iPod Touch... - יקר וגדול.

פורסם

הCX300 הן הכניסה לתחום בוא נגיד... ההבדל בינן לבין הCX400 לא מצדיק את ההפרש במחיר לדעתי, תזהר שלא תקנה זיוף (אל תתפתה למחיר נמוך מדי, הן אמורות לעלות 200 שקל לפחות עד כמה שאני זוכר).

האייפוד טאץ' יתאים מבחינת הוידאו, ורק שתדע, הוא המכשיר הכי קומפקטי למטרה הזו.

נראה לי מיותר לקנות נגן וידאו רק בשביל הופעות, במילא רוב הזמן אין אפשרות לראות הופעות והאיכות בקובץ MP3 הרבה יותר טובה מאשר מהקלטות של הופעה (גם MP3@128KBPS), חוץ מזה זה גם משתמש ביותר חשמל. הייתי ממליץ לך לקנות נגן קטן שיהיה לך יותר נוח בכיס מאשר להסתובב עם נגן HDD (גם מבחינה כספית) ונשמע יותר טוב, לדוגמה האייאודיו I7.

פורסם
  • מחבר

נכון הCX300 עולות +- במחיר שציינת.

לגבי הופעות - אני מקודד את הסרט לבד והאיכות היא 256 KBPS .

נגן קטן יש לי את הCLIP אבל ב2 ג'יגה. וזה לא מספיק לכלום.

פורסם

KBPS היא לא איכות, ואם הסרט בא מאיכות נחותה יותר זה גם לא יעזור לשפר אותה, רק אם יש לך סירטון הופעה שהסאונד מוקלט בו ישר מהמיקרופון והכלים של הלהקה, תחשוב אם שווה לך לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל כמה הופעות ספורות שתצליח להשיג גרסאות כאלו שלהן.

דרך אגב, האייאודיו I7 מגיע לעד 16GB, אמרת שאתה צריך רק 8, ככה שזה מתאים (או שמא הנגן מיועד רק להופעות ששוקלות ביחד 8GB?)

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, מצד אחד שבאמת לא יהיה לי הרבה הופעות.

מצד שני הצורה של הI7 מזכירה לי נגן פשוט (אבל לרדת מ1000 ש"ח לנגן - מתאים לי מאוד).

אגב, האייפודים הישנים יותר (אלו ללא יכולות הוידיאו) נחשבים איכותיים?

כי בא לי משהו (ונאמר שירדתי מעניין הווידיאו), שלא דומה לCLIP או לאיזה דיסק און קי.

פורסם

האייפודים הקודמים לא נחשבים איכותיים, בעצם שום אייפוד לא נחשב איכותי (כן אני יודע שיש IMOD, לפני שמישהו סוקל אותי [זה לא אמור לעניין אותך motiyair כי הוא עולה בסביובות ה1K$]).

מה עם הD2? משתמש באותם רכיבי אודיו איכותיים (יחסית) שיש בI7 ולא נראה כמו נגן ג'נרי, הוא מחזיק 10 שעות פחות מהI7 (אבל 50 זה עדיין המון) ויש לו גם חריץ לכרטיס זיכרון, יש כאלו שיגידו שהוא מגושם אבל לדעתי הוא בסדר בגלל שהמסך מתפרס על רוב הפנים של המכשיר ככה שהוא לא ענקי.

פורסם

זה נכון שהאיכות באיפודים עד היום הייתה לא משו בכלל, אבל באיפוד דור שני ובאיפון 3G זה שונה לגמרי.

האיכות מאוד מאוד מפתיעה לטובה, האיפודים/איפונים היום הם בין הנגנים הניידים הכי איכותיים ששמעתי, ואני לא היחיד שחושב ככה.

לגבי נגן, האיאודיו שהומלצו לך מצויינים, אם הלוק עד כדי כך חשוב לך אז היחידים שאני יכול לחשוב עליהם אלו האיפוד נאנו ומויזו M6

פורסם
  • מחבר

הD2 באמת מגושם מידי (לספורט וכ"ו).

איך הפיוז של sandisk? נחשב בעל איכות סאונד טובה?

והאם יש נגן ב450 ש"ח (עלותו של הfuze בגירסת ה8ג'יגה ועלות שמתאימה לי בהחלט) טוב יותר מבחינת איכות הסאונד? (ואולי אחד שתומך ב25FPS להצגת וידיאו יותר חלקה)

פורסם

אם אתה באמת מחפש נגן עם איכות סאונד אדירה, סוללה מטורפת וגם איכות וידאו טובה, כדאי לך לקנות את הCowon S9.

אני קניתי את שלי בנפח 32 GB בחו"ל ב270$ ואני פשוט מרוצה בטירוף.

בארץ זה עולה בערך 1500 שקל לדעתי, אבל אם יש לך את התקציב, זה שווה כל אגורה...

פורסם
  • מחבר

יקר מידי

פורסם

זה נכון שהאיכות באיפודים עד היום הייתה לא משו בכלל, אבל באיפוד דור שני ובאיפון 3G זה שונה לגמרי.

האיכות מאוד מאוד מפתיעה לטובה, האיפודים/איפונים היום הם בין הנגנים הניידים הכי איכותיים ששמעתי, ואני לא היחיד שחושב ככה.

לגבי נגן, האיאודיו שהומלצו לך מצויינים, אם הלוק עד כדי כך חשוב לך אז היחידים שאני יכול לחשוב עליהם אלו האיפוד נאנו ומויזו M6

מה יצא לך לשמוע?

אני לא אתפלא אם שמעת עם אוזניות ב20 שקל... ואיפה כבר חושבים שהם בין הנגנים הכי טובים? אם כבר האייפון בתור טלפון נגן טוב,

אבל הוא לא מתקרב בשום פרטמר לנגן ממוצע.

דרך אגב, בפורומים אודיופיליים רציניים אומרים בדיוק הפוך, שהטאץ' והאייפון נשמעים ממש נורא והקלאסיק עוד איכשהו נורמלי.

לפותח הת'רד- לא אמרת שיש לך קליפ? הפיוז נשמע כמוהו בערך (אני חושב שיש להם אפילו את אותם רכיבים), הI7 נוח לספורט

ואני מכיר כמה אנשים שעל סמך תמונות לא רצו לקנות אבל כשראו אותו במציאות ממש נמשכו אליו (השחור אדום נראה לי יוקרתי

משום מה) אם אתה מחפש איכות במחיר זול זה הנגן הכי טוב (וגם מיקרים ממנו בהרבה), אני ממליץ לך לראות תמונות איכותיות שלו

או ללכת לבאג ולראות אותו לפני שאתה סתם פוסל נגן כזה טוב.

לינק לביקורת עם תמונות שלו- http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/07/cowon-iaudio-7-review.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים