פורסם 2009 ביולי 3016 שנים היי ובוקר טובאני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן.איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אבל אם תעלה על החלון (ולא תלחץ עליו, רק תעמוד עם העכבר) אז תראה שיפתח לון קטן עם מקשים של עצור, ולהעביר שיר קדימה ואחורה.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר נכון, אבל לא בשביל זה אני צריך את זה אלה כדי להשאיר חלון קטן שיציג וידיאו בזמן שאני אמשיך לגלוש באינטרנט וכו'.. בנתיים אני מקטין מאוד את החלון, זה קצת מציק אבל זה מה יש כנראה.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים בדקת כמו שעושים ב-XP וב-VISTA מקש ימני על שורת המשימות->סרגלי כלים->WMPאין לי WIN7אבל אם אני יחשוב האם כדאי,זה חיסרון גדול
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר מה שאתה מציע לא עובד בווינדוס 7, לא ניתן להוסיף את הנגן לשורת המשימות.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים לא ניתן כברירת מחדל, אבל אפשרי.http://www.askvg.com/how-to-get-windows-media-player-wmp-taskbar-toolbar-back-in-windows-7/מחיפוש פשוט בגוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.