עבור לתוכן

רוצה לקנות ipod או ipon בארה"ב וכמה שאלות

Featured Replies

פורסם

כמה עולה אייפוד הכי חדש 16 גיגה בארה"ב וכמה עולה אייפון החדש ועם אני יוכל לשים לו סימ ישראלי ולהשתמש בו בארץ ???

פורסם

השאלה זה מאיפה תקנה, אחותי עכשיו בניו יורק והיא מתקשה למצוא מקום שמוכר את הIPHONE

פורסם
  • מחבר

יש מצב יש מחסור של מלאי כרגע ??

אבא שלי נוסע לניו יורק וחשבתי לבקש ממנו שיכנס לחנות שיקנה.. חנות של אפל הכוונה...

פורסם

אי אפשר לקנות גם בחנות של אפל, המכשיר ניתן לקניה רק במסגרת חבילה

פורסם
  • מחבר

באסההההה..

שאלה אחרת לי אליך באייפוד יש את כל הפונקציות שיש באייפון חוץ מהטלפון??

כי בעיקרון אני צריך את המוזיקה וגלישה אלחוטית ויש גם משחקים שמעתי..

פורסם

אם הבנתי נכון אין לו גם GPS ומצלמה.

פורסם

איפוד טאצ' הכי חדש זה דור שני.

יצא לו מערכת הפעלה גירסה 3.0.

נ.ב

יש שמועות על דור שלישי בקרוב, אבל זה רק שמועות.

פורסם

יש לי IPOD TOUCH דור שני אם יש עוד שאלות..

פורסם
  • מחבר

אך הוא מבחינת אינטרנט אלחוטי קליטה טובה עושה בעיות האם יש בעיות תצוגה של הדפדפן..

העם יש תמיכה בעברית לאייפוד והעם יש משחקים והעם ניתן להוריד לו משחקים..

מאיפה אני משיג לו או מעדכן מערכת הפעלה?

פורסם

משחקים והכל מורידים דרך המכשיר, דרך התוכנה שבמכשיר ששמה App store

כל העידכונים והכל זה דרך האיי טיונס, אם אתה קונה יד שניה\דגם ישן העידכון תוכנה לOS 3.0 יעלה לך 10 דולר

אם חדש אז העידכון כבר יהיה בפנים

יש תמיכה מלאה בעברית, הדפדפן לפי דעתי גאוני אחרי שימוש אינטנסבי בו אני לא מסוגל להתקרב לשאר הדפדפנים

אני בעלים של E71 ויש לי אופרה מיני, אין בכלל מה להשוות, לדעתי הדפדפן הכי טוב שראיתי לנייד

הקליטה מעולה באינטרנט אלחוטי, שימוש מהנה, ניתן להשתמש בו כמו בשאר הנגנים וגם לחלץ ממנו את השירים שיש עליו וגם סרטים

וגם להשתמש בו כHD נייד ויותר מזה, אפשר להשתמש בו כHD נייד בWI FI שזה ממש נוח

ויש גם מלא תוכנות לשימוש עם המחשב, אני למשל משתמש בתוכנה ששמה Mobile Air Mouse תוכנה גאונית!

הופכת את המסך של האיי פוד לפד של עכבר כמו במחשבים ניידים עכשיו למה זה עוזר?

אני מחבר את המחשב הנייד שלי לLCD וסוגר את המסך וסטרמינג משדר סרטים מהנייח ושולט בהכל דרך האייפוד!

הדבר הבאמת גאוני זה שיש בתוכנה הזאת גם מקלדת ואז אם יש איזה הודעה בפייסבוק\מסנג'ר אתה יכול לענות, קיצר פשוט תוכנה גאונית!

בנוסף בגירסא OS 3.0 חוץ מתמיכה בעיברית ועוד מלא תוכנות שבטח לא תשמש הוסיפו סוף סוף את האפשרות לעשות Copy paste and Undo

אגב יש לאיי פוד טאץ' דור שני אפשרות למיקרופון דרך היציאת אוזניות מה שאני עשיתי זה התקנתי סקייפ וזה עשה לי חיים קלים שטיילתי בדרום אמריקה

גם העביר את הזמן בנסיעות (סרטים ומוזיקה) וגם בהוסטלים ובתי קפה דיברתי עם המשפחה וחברים+גלישה באינטרנט דבר שחסך כמה לי כמה שקלים

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז אני ילך אל קניית אייפוד גירסה 2 עם מערכת הפעלה 3 ... אני יבקש מאב שיקנה בארה"ב..

עכשיו השאלה שלי כזאת כמה בערך זה יעלה שמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים