פורסם 2009 ביולי 2916 שנים שלום אני בונה מעגל אלקטרוני שיש בו ג'וק אחד וכל השאר נגדים וקבלים.לא שמתי לב, ועשיתי בטעות הלחמת תיקון אחת כשהג'וק מורכב לע המעגל (ז"א בתוך תושבת).מה הסיכוי ששרפתי את הג'וק והאם יש לי דרך לדעת אם הוא שרוף או לא, כי המעגל לא עובד מאזתודה רבה מראש
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אם תביא את המספר והסדרה של הג'וק זה יעזור מאוד.אפשר להוריד דף נתונים ולפי זהאולי תצליח לבדוק(אולי,אני לא מומחה).אם אתה רוצה תביא לפה.יש לך רב מודד?
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מה בדיוק תיקנת? הלחמת את התושבת אחרי שהוא כבר היה בה? ברוב המקרים זה לא גורם שום נזק (אלא אם לא נזהרים בהלחמה בכלל ואז זה אפשרי). במקרה הכי גרוע, תפעיל את המעגל ותראה, תמיד אפשר להחליף ג'וק, הוא בתושבת Anatoli.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים גוקים יכולים לעמוד בטמפרטורה מאד גבוהה, זה רשום במפרט שלהם כ- solder temp או משהו כזה במילים אחרות הם מיועדים לספוג חום של הלחמה ישירה על הרגלים שלהם אבל רק במספר שניות. אבל מניסיון הם לא כאלו רגישים, ויצא לי לחמם מספיק רכיבים.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים גוקים יכולים לעמוד בטמפרטורה מאד גבוהה, זה רשום במפרט שלהם כ- solder temp או משהו כזה במילים אחרות הם מיועדים לספוג חום של הלחמה ישירה על הרגלים שלהם אבל רק במספר שניות. אבל מניסיון הם לא כאלו רגישים, ויצא לי לחמם מספיק רכיבים. פותח הת'רד,אולי ההלחמת "תיקון" שעשית לא תיקנה אלא יותר קלקלה?.תנסה לבדוק הלחמות,חיבורים וכ'ו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.