עבור לתוכן

לוחמה אלקטרונית נגד מוזיקה רועשת

Featured Replies

פורסם

תגובת הנגד הכי טובה היא פשוט לשים גם מוזיקה בפול ווליום.

או שפשוט תדברו איתו :nixweiss:

• תגובות 39
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שאמרתי,

רמקול מוגבר+מוזיקה רועשת במיוחד=שכן שקט יותר

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

לי אישית היתה שכנה שבכל בבנין ממול שבכל יום שישי בשעה 12:00 קבוע! אבל קבוע כך שאפשר לכוון שעון על פיה. היתה פותחת את כל החלונות, שמה את המערכת שלה על פול ווליום וישר משמיעה מהפזמון את השיר "יאללה מוטי לך הביתה".

לאחר כמה זמן, שכבר לא יכולתי לשמוע את שרית חדד (לא שיכולתי לשמוע בפעם הראשונה), שמתי את הרמקולים שלי בחלון ושמתי הבי מטאל.

זה עזר!!!

ממליץ על קריידל (לפני כן שים אטמי אזניים ועל זה אוזניות סגורות)

אין דרך אחרת!!!

:lol: :lol:

פורסם

אצלי השכנה עושה סוג של קייטנת הורים אז כל יום רביעי ושני יש לי שירים של דפנה ודודידו שמתנגנים לי מתחת לחלון,

הפתרון היה (כמו שאמרו פה ליפניי) לשים את המערכת על החלון בפול ווליום לתת לזאטוטים לשמוע קצת HEAVY\טראנסים.

ואם השכנה באה לדלת ומבקשת להנמיך יש לטרוק את הדלת בחוזקה בפניה ולהמשיך לנגן.

פורסם

לפני כמה שנים היה לי שכן כזה.

ניסינו לבקש, לצעוק, לשים heavy metal ולזרוק ביצים, ולא עזר.

מה שכן עזר היה שירדתי אליו לדירה, דפקתי בדלת, בזמן שחיכיתי התקשרתי למשטרה, וכשהוא פתח הוא מצא אותי מברר על גובה הקנס שהוא הולך לקבל.

זה לא היה איום, הגעתי אליו כדי ליידע אותו, והבהרתי לו שאפנה למשטרה בכל פעם ירעיש.

מאז לא שמענו אותו יותר.

פורסם

למה שלא תנסה לעלות על התדר של המערכת שלו ואז לבנות שלט משלך למערכת שלו ולהתחיל לשגע אותו

ניראה לי זה יותר פשוט ומעשי מאשר לבנות EMP

פורסם

כי סביר להניח שהמערכת עובדת עם שלט IR.

פורסם

עוד מעט אחמדינג'ד ישלח לפה פצצת גרעין. ה EMP שלה ישתק את המערכת שלו בטוח...

:xyxthumbs:

פתרון יותר רציני לבעיה : ללכת עם מכשיר הקלטה קטן לשים הקלטה וללכת לדבר איתו.

לנסות לשכנע אותו שהוא חייב להתחשב באחרים וכו וכו'. אם זה ערס מצוי אז הוא יחרבש כל מיני "אני אעשה מה שאני רוצה ובלה בלה בלה....".

עם זה ללכת למשטרה \ לאגודה לתרבות הדיור. לנסות לחשוב אפילו לאיים במשפט לאחר ייעוץ עם עו"ד (אתם מספר דיירים נגדו והצדק עמכם - נכון ?!לנמק שלא ישנתם והפסדתם ימי עבודה וכו')

והדבר הכי פשוט והכי יעיל - מלחמת התשה ! כל פעם שיש רעש - להזמין משטרה . אתם רבים נגד אחד. יימאס לו ויימאס גם לשוטרים להעיר לו.

יש גבול למספר האזהרות שהמשטרה נותנת. בשבל מסויים - מגיעים גם קנסות ומשם זה מתגלגל הלאה...

פורסם

^^^ לא נראה לי ששכן ערס יחכה כל כך הרבה נראה לי שהוא כבר יהרוג אותו..... מכות או משהו... ;D

פורסם

use sweep generator

פורסם

הת'ארד מיצה את עצמו

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים