עבור לתוכן

לוחמה אלקטרונית נגד מוזיקה רועשת

Featured Replies

פורסם

הכי טוב שתשאל פה....

:kopfpatsch:

• תגובות 39
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איי - פינק ...

טסלה, SG , רוצח פרילנסר, אללה יוסטור.

לאט לאט אני הופך להיות מעריץ סמוי שלך ... פשוט מגניפיקו !!!

פורסם

שמע, עצתי לך היא כזאת:

אני מכיר את האנשים האלה, לא יעזור פה לא דיבורים, לא צעקות, לא משטרה, ולא טיגון המערכת שלו - הוא פשוט יקנה חדשה או יטבע אותך על נזק לרכוש.

כל אלה פתרונות זמניים, לא משהו שיעצור אותו אחת ולתמיד.

עם אש - נלחמים באש.

אני אומר ככה - השג לך רמקול מוגבר עם עוצמה של לפחות 200 וואט

בשעה שהוא אינו מנגן את המוזיקה שלו, כלמור במידה והוא הפסיק אותה לשעה-שעתיים, הצב את הרמקול מול הדלת שלו

דבר עם שאר השכנים ותוגיע להם מה אתה עומד לעשות שהם יתמכו בך ולא יבואו נגדך כי בכל זאת אתם נגד השכן הסורר

הדלק בעוצמה מלאה את הרמקול ונגן מוזיקת רוק מהסוג הנחות ביותר (צעקות וגיטרות)

מבחינה חוקית הוא לא יכול לגעת ברמקול שלך כי זה יהיה פגיעה ברכוש

חזור על הפעולה פעם-פעמיים ביומיים שהשכן יבין שהוא לא חי לבד בעולם וככה יתחיל להתחשב בך יותר כי הוא יבין מה הוא עושה לך ולשאר השכנים.

מומלץ להציע לשכנים לבצע את הפעולה בזמן שאתה לא בבית, כלומר שהוא יספוג את מכות-הרעש לא רק ממך

לאט לאט הוא יבין ויתחשב

סמוך על סמוך

פורסם
:screwy: יוטיוב מלא במדריכים להכנת ניטרוגליצרין
פורסם

ואת זה את יודעת כי? (בעיית חניה?) ;D

פורסם

זה מעניין...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, רציתי להוסיף קצת פרטים:

1. המשטרה והמשרד לאיכות הסביבה כבר היו בתמונה אין ספור פעמים - זה עוזר לכמה שעות לא יותר.

2. הרעיון הוא לשרוף לו את המערכת או הרמקולים מרחוק ובשקט בלי שהוא יבין מה נפל עליו. בלי רעש ובלגן ובלי להסתכן (למשל בניתוק מהחשמל).

3. אם הוא יקנה מערכת חדשה - עוד יותר טוב, נשרוף גם אותה - אחרי 3-4 מערכות שרופות בחודש אחד אני מניח שהוא יחפש תחביב אחר פחות יקר ;D ....

אם EMP זה סיפור מסובך ומסוכן, אז אין איזה דרך אחרת? פחות אגרסיבית ויותר מתוחכמת? מצאתי את ההמלצה הזאת באיזה פורום אחר אבל נשמע קצת יקר ולא לגמרי ברור...:

The amplifier is almost always fed by an unbalanced, low-level signal that is then amplified (heavily) to drive the speakers. The place to attack such a system is at that low-level signal. It may also be a pretty safe assumption that the wires carrying that signal are not very well-shielded (so many ways to save a few $$$ on the installation parts) and they may also be a known length, such as 6 feet, 2 meters, etc. as that's the easiest way to buy them. Only the better installations will have custom-terminated signal wiring.

So, with all that in mind, one needs to make an AM transmitter tuned to a wavelength that corresponds to the length of the signal wires. If I was to do this, I'd transmit a square wave audio signal as that wreaks the most havoc on an audio system. One around 500-1000 Hz would do quite a bit of damage to the speakers and/or your friend's hearing. Connect the transmitter to a directional high-gain antenna and aim it toward the offending car.

The beauty of this approach is that it uses the amplifier's own power to do the damage, so the damage is proportional to the loudness capability of the system. Other systems won't likely be affected as the induced signal is pretty weak. In other words, no collateral damage as you'd get with an EMP device.

פורסם

UltraSonic White Sound

מפחיד ביותר ומגניב ביותר, מניסיון אישי. אנשים פשוט ניכנסים לפניקה מטורפת. :smile1:

מצריך ידע באלקטרוניקה, רמקולים, מיקרופונים וללא מתח גבוה.

אה, כן, גם השקעה כספית בציוד איכותי.

מומלץ לבעלי יוזמה וכישרון ויכולת.

פינקי ... ניטרו ... מעניין ? את בחורה ובן אדם כלבבי !

פורסם

אני לא מבינה מה הבעיה בלהיות בת ולאהוב ניטרו?

פורסם

בעייה ? מה קורה פינקי ?

את לא מזהה מחמאה מול הפרצוף ? בחיי שלא התכוונתי לשום דבר נסתר או מעליב.

בנות שאוהבות ניטרו, טסלה, אלקטרוניקה, רוצחים שכירים ושאר ירקות הם ( הן ) אחלה בחוריקות שבעולם. מת עליהן.

כמובן, איך אפשר לשכוח ... לינוקס.

שוב, את בחורה כלבבי. ( אם נניח בצד את עניין הוורוד )

פורסם

שמע, עצתי לך היא כזאת:

אני מכיר את האנשים האלה, לא יעזור פה לא דיבורים, לא צעקות, לא משטרה, ולא טיגון המערכת שלו - הוא פשוט יקנה חדשה או יטבע אותך על נזק לרכוש.

כל אלה פתרונות זמניים, לא משהו שיעצור אותו אחת ולתמיד.

עם אש - נלחמים באש.

אני אומר ככה - השג לך רמקול מוגבר עם עוצמה של לפחות 200 וואט

בשעה שהוא אינו מנגן את המוזיקה שלו, כלמור במידה והוא הפסיק אותה לשעה-שעתיים, הצב את הרמקול מול הדלת שלו

דבר עם שאר השכנים ותוגיע להם מה אתה עומד לעשות שהם יתמכו בך ולא יבואו נגדך כי בכל זאת אתם נגד השכן הסורר

הדלק בעוצמה מלאה את הרמקול ונגן מוזיקת רוק מהסוג הנחות ביותר (צעקות וגיטרות)

מבחינה חוקית הוא לא יכול לגעת ברמקול שלך כי זה יהיה פגיעה ברכוש

חזור על הפעולה פעם-פעמיים ביומיים שהשכן יבין שהוא לא חי לבד בעולם וככה יתחיל להתחשב בך יותר כי הוא יבין מה הוא עושה לך ולשאר השכנים.

מומלץ להציע לשכנים לבצע את הפעולה בזמן שאתה לא בבית, כלומר שהוא יספוג את מכות-הרעש לא רק ממך

לאט לאט הוא יבין ויתחשב

סמוך על סמוך

לי אישית היתה שכנה שבכל בבנין ממול שבכל יום שישי בשעה 12:00 קבוע! אבל קבוע כך שאפשר לכוון שעון על פיה. היתה פותחת את כל החלונות, שמה את המערכת שלה על פול ווליום וישר משמיעה מהפזמון את השיר "יאללה מוטי לך הביתה".

לאחר כמה זמן, שכבר לא יכולתי לשמוע את שרית חדד (לא שיכולתי לשמוע בפעם הראשונה), שמתי את הרמקולים שלי בחלון ושמתי הבי מטאל.

זה עזר!!!

ממליץ על קריידל (לפני כן שים אטמי אזניים ועל זה אוזניות סגורות)

אין דרך אחרת!!!

פורסם

סאב שלי קיקר C12 שמחובר לZ-5500 מספיק יכול להעיף את השכנים שלי.

פשוט לשים את רמקול בחלון ולשים פוול וולים זה עוזר..

פורסם

תשכנע אותו לקחת ויאגרה ואז תשים לו קצת ניטרו במים.

פורסם

תאמת כשזה קורא אצל שכן שלי שהוא שם שירים משנות ה60 בערך.. אני מחזיר לו ;D שם אלקטרו או טרנס ומפציץ בווליום..... :yelclap: ואז הוא מנמיך את המוזיקהxD..... תנסה זה עובד :xyxthumbs: או שהוא בכלל מכבה שזה עוד יותר טוב...

פורסם

תודה לכולם על התגובות, רציתי להוסיף קצת פרטים:

1. המשטרה והמשרד לאיכות הסביבה כבר היו בתמונה אין ספור פעמים - זה עוזר לכמה שעות לא יותר.

2. הרעיון הוא לשרוף לו את המערכת או הרמקולים מרחוק ובשקט בלי שהוא יבין מה נפל עליו. בלי רעש ובלגן ובלי להסתכן (למשל בניתוק מהחשמל).

3. אם הוא יקנה מערכת חדשה - עוד יותר טוב, נשרוף גם אותה - אחרי 3-4 מערכות שרופות בחודש אחד אני מניח שהוא יחפש תחביב אחר פחות יקר ;D ....

אם EMP זה סיפור מסובך ומסוכן, אז אין איזה דרך אחרת? זרקי לו רימון רסס הביתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים