עבור לתוכן

לוחמה אלקטרונית נגד מוזיקה רועשת

Featured Replies

פורסם

הי,

לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל...:

יש לי שכן רועש שמפעיל מוזיקה בווליום גבוה בכל שעות היממה. רציתי לדעת אם יש למשהוא רעיון איך לייצר איזשהו פולס אלקטרו מגנתי או שידור בתדר מסויים שיכול פשוט להשתיק או לנטרל (לתמיד?) מערכת סאונד ?

סיון

• תגובות 39
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נדמה לי שזה קצת מסובך.

הרבה יותר פשוט ללכת לארון החשמל ולנתק לו את כל הדירה.

פורסם
נדמה לי שזה קצת מסובך.

הרבה יותר פשוט ללכת לארון החשמל ולנתק לו את כל

מחזק!!! :xyxthumbs:

פורסם

פולס אלקטרומגנטי חזק מספיק כדי לשתק לו את המערכת? יש לי הרגשה שזה הרבה מעבר למה שאפשר לבנות בבית, מעבר לזה שזה יהרוס גם את המכשירים שלך ושל כל שאר האנשים בסביבה.

פורסם

אפשר לבנות את המכונה של רמבלדי, יש הוראות בסדרה "זהות בדויה". :bash:

פורסם

הרבה יותר פשוט ללכת לארון החשמל ולנתק לו את כל הדירה.

זה יכול לפתוח מלחמה רצינית. לא מומלץ :P

הדרך היחידה לשבש את השמע הוא לשדר באותו תדר אבל אז זה יפריע לך יותר.

ניסית פשוט לדבר עם השכן?

פורסם

זה יכול לפתוח מלחמה רצינית. לא מומלץ :P

ניסית פשוט לדבר עם השכן?

אני מניח שמדובר בשלב שנמצא הרבה אחרי דיבורים. אני מציע, בשביל הפרוטוקול בלבד, להתקשר למשטרה פעם-פעמיים, ולו בשביל שירשם שפנית אליהם. אחרי זה בא ניתוק החשמל - וזה יפתח מלחמה רק אם השכן ידע מי ניתק לו. אם הוא מרעיש ברמות שכאלה סביר להניח שכל השכנים שונאים אותו במידה שווה.

פורסם

מצאתי כמה מדריכים על איך לבנות קEMP ביתי אבל החסרון של כולם זה שהם צריכים להיות קרובים מאוד לשכן.

בהנחה שמדובר על מרחק לא גדול מה שאתה יכול לעשות, זה דבר כזה.

לבנות TESLA COIL ולכוון אותו לתדר התהודה של המערכת שלו (אתה עושה את זה עם ספארק גאפ משתנה) או שינוי גודל הטורויד.

אחרי שמצאת את התדר שמשפיע הכי הרבה, אתה פשוט מנתק אותו מהמעגל דחיפה שלו, ומחבר אותו לקבל מתח גבוה עצום ככל שתוכל למצא. (30KV בקיבול הכי גדול שתמצא / תבנה)

זהירות!! קבל כזה בטעינה מקסימאלית יכול לחשמל אותך גם בלי שתסגור מעגל פיזית כי הוא יכול לסגור מעגל גם ממרחק של כמה ס"מ!!!

את הקבל המפלצתי הזה את מחבר במקום הבנק קבלים שלך ומגדיל את הספרק גאפ עד שתגיע לאותו תדר ממקודם.

שתפעיל את הTESLA COIL המערכת של השכן תוציא בעיקר רעש בתדר שהגדרת. ואם אתה מספיק קרוב אליו / הקבל והטסלה מספיק גדול יתכן שהמערכת תשבוק חיים.

וגם אם לא יקרה כלום למערכת, תמיד תוכל להחליך את האלקטרודות בספרק גאפ לאלקטרודות פחם, ולשים את זה על מרחק מקסימאלי.. (זה פשוט יוצא רעש עצום בהתפרקות של המתח, כל כך עצום שלא ניתן לעמוד ליד)

אלא היו כמה מילים על TESLA COIL..

פורסם

תהרסי לו את השאלטר מה הבעיה ?

או שתתקשרי למשטרה.

אני לא חושב שיש איזה מכשיר שאפשר לבנות בכדי שישתיק אותו .

פורסם

i-pink שנאי ממוצע של חברת חשמל יכול לחשמל אותך ממטר...

אם לא טועה זה נקרא Electric arc.

ואם בהקשר לנושא, אז באמת תנתק חשמל/משטרה/תקימו יחד להקה.

פורסם

Dimka, זה נקרא Electric Breakdown וזה קורא ברגע שהשדה החשמלי עובר משהו כמו 3מיליון V/M (בתנאים לחות וטמפרטורה ממוצעים). מה שיקרה אם הוא אפילו ינסה להגיע למתחים גבוהים של כמה אלפי וולטים בבית יהיה שונה במעט ויקרא Corona Discharge. מתח פריקה שלו יהיה נמוך מאוד (מה לעשות שבשביל מתחים גבוהים צריך להתחשב בהכל. אסור חיבור עם זויות חדות, אסורים לוחות בעלי פינות חדות, אסור כבלים דקים ביציאה, אסור הלמות עם בליטות, וכו'). או במילים אחרות, זה לא מעשי בשום מצב, בשום בית.

זה בדיוק הנושאים של פיסיקה 2 (לא בארץ אומנם, אבל למי שלומד מההרצאות וידאו של MIT, יש הרצאה שלמה על הנושא של ברקים והנושא הזה גם כן.

לשאלה המקורית, שכח מזה, לא תצליח בחיים. גם אם תצליח לבנות משהו שבנקודה מסוימת ישפיע על תחום תדרים מסוים, הוא רק יעשה יותר בלגאן בשאר החדר. אני כבר לא מדבר על זה שבשביל לעשות את זה צריך מערכת RC, או לעבוד עם מחשב ומקרופון כיול (ומשם עם תוכנות שיודעות לעשות את החישובים הללו), וגם אז תקבל דיליי של לפחות 20ms ואז מה? לא עשית כלום למעשה. או בקיצור, רד מזה. קרא למשטרה, ותוריד לו את החשמל, אין לך יותר מה לעשות.

Anatoli.

פורסם

איזה דילי? הוא צריך למצא את תדר התהדה של המערכת. או את התדר שהיא מגבירה הכי הרבה.

ואת זה הוא עושה ע"י שינוי של הSG

פורסם

אם תקראי על מה דיברתי בעניין הדיליי, תביני שאין קשר בין הספארק-גאפ שאת מדברת עליו לבין מה שאני מדבר עליו.

וקבל של 30KV? בבית? מצטער, אבל אפשר לשכוח מזה. בטח שלמשהו כזה, ובטח שלמישהו ללא ידע של עבודה בחשמל, במיוחד במתחים גבוהים. מגברי מנורות עם 200-600 וולט הורגים אנשים לא מנוסים שמשחקים איתם, אז 30KV?

אני מניח שאת תגידי שזה לא כזה נורא וכו', אני לא מתכוון להתווכח. אני רק חושב שחשוב להדגיש שוב שבמתחים כאלה, אדם ללא ניסיון יהרוג את עצמו דיי מהר (מעבר לזה שלא יצליח לבנות את זה לעולם), אני חושב שזה מספיק בשביל להוריד את העניין הזה מהפרק.

Anatoli.

פורסם

ברור שאפשר..צריך מלחם..כמה ג'וקים שבעיקרון לא משנה איזה..כבל מאריך...פינצטה..ולא לבוא רגועים כי צריך להוציא פה את העצבים..

שלב א':מחברים את המלחם לכבל מאריך..

שלב ב':מחברים לחשמל ונותנים למלחם להתחמם עד שהוא ממש רותח ויוצא ממנו עשן..

שלב ג':לוקחים את אחד הג'וקים..אין צורך בלוח הלחמה..פשוט..הולכים עם המלחם והג'וק לדלתו של השכן הסורר ודופקים נקישות עדינות..

שלב ד':לאחר שהסורר יפתח את הדלת..לנתר עליו ולהפיל אותו לריצפה ולהלחים לו את הג'וק בכל מקום שרוצים(מומלץ באף!)..לאחר מכן מלחימים לשכן הסורר את כל הג'וקים שקנינו..מומלץ להלחים 12 ומעלה שלא יהיה אפשרות של כשל..

שלב ה':לאחר שהלחמנו את כל הג'וקים לשכן הסורר זה כבר ממש פשוט והמערכת מוכנה לשימוש..פשוט אמרו את המילים.."אל תפעיל יותר מוזיקה חזק"..המערכת תקלוט את הפקודה ואמורה לגרום לשכן להנהן בפרצוף מפוחד אימים ומזיע..

שלב ו':לאחר שהשכן הינהן זה אומר שהמערכת תפעל ולא תושמע יותר מוזיקה..

מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה!..

אה..ואם עושים נכון..אין שום סיכוי שבעולם שהבעייה לא תיפתר!..

פורסם

ברור שאפשר..צריך מלחם..כמה ג'וקים שבעיקרון לא משנה איזה..כבל מאריך...פינצטה..ולא לבוא רגועים כי צריך להוציא פה את העצבים..

שלב א':מחברים את המלחם לכבל מאריך..

שלב ב':מחברים לחשמל ונותנים למלחם להתחמם עד שהוא ממש רותח ויוצא ממנו עשן..

שלב ג':לוקחים את אחד הג'וקים..אין צורך בלוח הלחמה..פשוט..הולכים עם המלחם והג'וק לדלתו של השכן הסורר ודופקים נקישות עדינות..

שלב ד':לאחר שהסורר יפתח את הדלת..לנתר עליו ולהפיל אותו לריצפה ולהלחים לו את הג'וק בכל מקום שרוצים(מומלץ באף!)..לאחר מכן מלחימים לשכן הסורר את כל הג'וקים שקנינו..מומלץ להלחים 12 ומעלה שלא יהיה אפשרות של כשל..

שלב ה':לאחר שהלחמנו את כל הג'וקים לשכן הסורר זה כבר ממש פשוט והמערכת מוכנה לשימוש..פשוט אמרו את המילים.."אל תפעיל יותר מוזיקה חזק"..המערכת תקלוט את הפקודה ואמורה לגרום לשכן להנהן בפרצוף מפוחד אימים ומזיע..

שלב ו':לאחר שהשכן הינהן זה אומר שהמערכת תפעל ולא תושמע יותר מוזיקה..

מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה!..

אה..ואם עושים נכון..אין שום סיכוי שבעולם שהבעייה לא תיפתר!..

כבר יותר פשוט לפנות לאיזה רוצח פרילנסר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים