עבור לתוכן

כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש.

החומרה שברשותי:

מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1.

שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד

בתודה :)

פורסם

כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שישפר את המצב.

אתה צריך יותר זיכרון ואולי הרדיסק מהיר יותר (RAID0 למשל) וכמובן שמעבד מהיר עוזר בעריכת וידאו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הפתרון כפי שהוצע אירגון הדיסק, ובחירת דריבר יותר מתאים אומנם עזרה להגדלת מהירות העבודה

תודה :D

פורסם

מעבד יותר מהיר ויותר זכרון.

פורסם

דבר ראשון, dad_28, אנא שנה את הכותרת (עריכת ההודעה הראשונה) למשהו יותר מפורט בנוגע לשאלתך ע"פ חוקי הפורום

ישנם גם כרטיסים מקצועיים של מטרוקס ודמותיה אך המחירים גבוהים והם לא נדרשים לעבודה פשוטה.

עם הקצת נסיון הקטנטן שלי בעריכה זכרון בכמות לא מאיץ ממש את המהירות בזמן הפעילות אבל נותן יותר נוחות. פעילות העריכה נעשית קצת יותר דינמית ועם פחות המתנות אבל ההבדל המורגש הוא האפשרות לעשות עוד כמה דברים במקביל (חיפוש אחר סרטון והפעלות, שמיעת מוזיקה או גלישה) בתחושה של שימוש רגיל במחשב. יכול להיות ואני טועה וכאשר יש המון זכרון, 1GB+ (אצלי המעבר היה מ256 ל765) אז הפעולה נעשית באמת מהירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים