עבור לתוכן

מס' בעיות מעצבנות ב-XP

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי:

1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות...

2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות...

3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE

(בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנסה לחלץ קובץ RAR כלשהו(זה לא קורה לכל הRARים)

4.אני לא כ''כ בטוח שזה בעיה של הוינדוס אבל כל פעם בהפעלת המחשב פיירפוקס קופץ עם האתר הזה:http://click.vnn.bz/?hide

הבנתי שזה וירוס או משהו אבל לא בידיוק הבנתי איך להסיר אותו. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס והוא לא מצא כלום(ad-aware)

אין לי מושג מאיפה כל הבעיות האלה צצו. פשוט יום אחד הדלקתי את המחשב ובום!!! כולו מפוצץ בבעיות המוזרות האלה!!! :pissed:.

תודה לעוזרים :)

פורסם

בהחלט נשמע כמו וירוס.

ad-aware זו לא תוכנת אנטי-וירוס

יש חינמיות ברשת כמו AVG, Panda, free-av, avast....

אבל נראה לי חבל לך על הזמן... תפרמט וזהו.

פורסם
  • מחבר

טוב אז פירמטתי וכמובן כל הבעיות נעלמו...טוב בערך:

עכשיו צצה רק בעיה אחת:שכאני מתקין תוכנות מסויימות ואז אני מנסה להפעיל אותם קופצת לי הודעה:"אתחול תקין של היישום נכשל(0xc000007b)לחץ על אישור כדי לסגור את היישום"...

WTF?!?! זה גם מונע ממני לפתוח את הcatalyst.

משום מה אני גם לא מצליח להיכנס לאתר של מיקרוסופט כדי לעשות את כל העדכונים. בדקתי ברשת לגבי המס' הזה אבל לא מצאתי תשובה. מה הולך פה?!?!?! :pissed:

פורסם

כנראה הוירוס התפשט גם למחיצה השניה שלך, כונן D או E..

תסרוק את הכונן עם Avira ונורטון 2009 (התוכנות המומלצות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים