עבור לתוכן

צריך עזרה עם N95 8GB, לא מצליח להשתמש טוב בGPS

Featured Replies

פורסם

לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום..

וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף?

ועוד שאלה בנושא אחר

לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון

תודה

פורסם

כל התוכנות ידרשו את זה, אפשר ליצור נקודת גישה מדומה שבעצם לא תוריד נתונים מהרשת בנסיעה, אבל זה בסך הכל כמה מאות קילובייטים לנדיעה שבהם יש לך עדכונים על פקקים ודרכים אלטרנטיביות.

לN95 8GB אין חריץ לכרטיס הרחבה.

ניסיתי למצוא הסבר ליצירת חיבור דמה אבל הפורום שראיתי את זה בו סובל מבאג קטן ברגע זה, בכל מקרה אני חושב שיש גרסת ווייז ערוכה שלא מצריכה חיבור לאינטרנט, google it.

פורסם

אתה גם ככה משלם על הדור השלישי שמזכה אותך בחבילת גלישה. רק תזהר אם אתה באורנג' כי הם שינו את השיטת חיוב

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להשתמש כמה שפחות בשירותים של חברות הסלולאר.

אתמול השתמשתי בשירותי גלישה של סלקום יחד עם הGPS ואחרי 15 דקות של שימוש הפלאפון היה ממש חם, כאילו דיברתי שעות.

ובכל הזמן הזה הוא משך נתונים שממש לא מענינים אותי וגם לא נכונים. כל 100 מטר הוא אומר שיש פקק

פורסם

הוא יתחמם בל מקרה מהGPS...

ואין לך מה להשוות בין התוכנה של סלקום לבין WAZE, פשוט אין.

ולגבי החבילת גלישה- לא חייב, יכול להיות שהוא קנה את המכשיר בחנות פרטית עם כרטיס סים דור 2.

פורסם

אף פעם לא קרה לי שקיבלתי נתונים שגויים מתוכנת הניווט של סלקום, להיפף, היא ממש טובה ומעודכנת באופן קבע.

בקשר לחימום של הפלאפון - מה ציפית? מכשיר קטן ואתה משתמש בהרבה דברים שצורכים חשמל בתוך המכשיר. בשימוש יום יומי זה לא מתחמם כל כך

פורסם
  • מחבר

כל התוכנות ידרשו את זה, אפשר ליצור נקודת גישה מדומה שבעצם לא תוריד נתונים מהרשת בנסיעה, אבל זה בסך הכל כמה מאות קילובייטים לנדיעה שבהם יש לך עדכונים על פקקים ודרכים אלטרנטיביות.

לN95 8GB אין חריץ לכרטיס הרחבה.

ניסיתי למצוא הסבר ליצירת חיבור דמה אבל הפורום שראיתי את זה בו סובל מבאג קטן ברגע זה, בכל מקרה אני חושב שיש גרסת ווייז ערוכה שלא מצריכה חיבור לאינטרנט, google it.

אתה יכול בבקשה לעזור לי למצוא אותה

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.

פורסם
  • מחבר

http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=14&t=3656&p=21135#p21083

פעל לפי ההוראות שם, ההורדה בלינק השני וההחתמה בלינק הראשון.

*שים לב, עדיין תצטרך להתחבר לאינטרנט ע"מ להוריד מפה (אפשרי גם דרך WIFI).

תודה רבה אני יבדוק את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים