עבור לתוכן

קונה שבוע הבא נגן, רק בודק איתכם P=

Featured Replies

פורסם

אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500.

אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל.

אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע.

ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)?

אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן.

תודה רבה מראש!

עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.

פורסם

הS9 הוא OVERKILL לCX500 שהן יקרות בפני עצמן בלי שום סיבה מיוחדת.

FLAC- לא תרגיש את ההבדל בהשוואה לMP3@320KBPS (חוץ מקיצור משמעותי בחיי סוללה) עם אוזניות בטווח המחירים של הCX500.

לגבי חנות אני אישית הייתי מעדיף לקנות מבאג, 3 פעמים שהלכתי אליהם עם מוצרים תקולים ותוך שבוע התקשרו אלי לאסוף את המוצר בלי שום בעיות, חוץ מזה, הפריסה שלהם ברחבי הארץ די מקיפה ואם תצטרך לממש אחריות זאת לא תהיה בעיה.

ולא, לצערי אין פלאפון שייתן לך איכות שמיעה שמתקרבת לנגן בחצי (ואפילו רבע בחלק מהמקרים) מהמחיר שלו.

אתה מתכנן לעשות ספורט עם הS9? אם לא ויש לך אפשרות להזמין מחו"ל עדיף לך לקנות זון דור 2.

במידה ואתה יכול להזמין אוזניות מחו"ל גם הייתי ממליץ לך להזמין crossroads mylarone bijou 1/2/3/4 (אחד- באס הכי חזק, 4 טרבל הכי חזק, לדעתי 2 הכי מאוזנות), הן פי כמה יותר טובות מהCX500 (מניסיון).

לינק לאוזניות- http://jaben.net/shopping/index.php?manufacturers_id=14&osCsid=7f72d62ea5b5c048f08d49c7e01216ea

קניתי משם והכל היה בסדר גמור.

פורסם

אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500.

אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל.

אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע.

ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)?

אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן.

תודה רבה מראש!

עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.

חשבת על משהו יותר זול?

יש את ה Meizu M6 SL BLACK 8GB שנמכר בבאג ב349 ש"ח, אני אישית רכשתי אותו משם.

הוא תומך בFLAC, ובMP3 320 כמו שאתה משתמש.

הוא דק במיוחד, יש לו גם ממשק בעברית, ומעבד סאונד איכותי של Wolfson

אני גם רכשתי בשבילו אוזניות איכותיות וזה פשוט עולם אחר.

אני ממליץ לך לשקול שוב את הרכישה של הנגן היקר הזה ולרכוש נגן לא פחות טוב במחיר הרבה יותר שפוי.

אפרופו הנה הפרטים על הנגן:

6-1.png

וזהו, תהנה :)

שמתי לב שהוא נעלם להם מהאתר :x קניתי אותו לפני פחות משבוע, כדאי להתקשר אליהם ולרכוש כי אני בטוח שיש להם עוד

פורסם

אור הM6 הוא נגן מעולה ומפתיע מאוד באיכות הצליל שלו למחירו (גם לי יש אחד כזה) אבל הוא צריך 32GB כנראה (לא בבאג את הS9 בנפח אחר, אני חושב) והM6 מגיע במקסימום 8GB, והS9 נשמע יותר טוב.

לצערי המחיר של הS9 הוא מוגזם, במיוחד שיש ביותר זול נגנים כמו הזון דור 2 שיותר טובים ממנו בכל דבר אפשרי (חוץ מכמה שעות סוללה וזכרון הארדיסק, במקרה של הזון גם חוסר באיקולייזר אבל אם אתה באמת שומע בפלאק עם ציוד מתאים אני מאמין שאתה אוהב מוזיקה כמו שהיא [FLAT] ככה שזה לא ממש משנה).

פורסם
  • מחבר

זון דור 2 תומך FLAC :o?

לא ידעתי... אבל לצערי להזמין מחו"ל זו לא אופציה...

התקציב בעיקרון הוא "לא מוגבל" כי אני לא אחד שמחליף נגנים כמו גרביים.. הנגן הזה ישאר איתי כמה שנים טובות... לכן אני נוטה לכיוון הCOWON שיש לו שם אמין וטוב.

ובאותה נשימה אבקש גם המלצה לאזניות IN-EAR שישרתו אותי באותה מידה P= אבל לאזניות עד 500-600 שקל ולא יותר...

תודה רבה לכם!

-----

תגובה נוספת למגיב האחרון:

נכון, המקום הוא קריטי, בגלל שהFLACים שוקלים הרבה..

אפשר לשמוע פירוט על הZUNE מול הS9?

כי אם משווים ביניהם, אז לפי המחירים האמריקאים הZUNE זול ב40 דולר לעומת הCOWON (וגם יש בו כמעט פי 4 מקום, אבל אני לא כל כך בטוח שאני אשתמש בכולו...) והוא גם הארד דיסק, לא? כי די נכנס לי לתודעה (אולי כחלק מטריק שיווקי) שFLASH זה הכי וHD זה נחלת העבר

תודה שוב

פורסם

הזון 2G לא תומך FLAC אבל תמטרך ציוד הרבה יותר יקר בשביל להרגיש הבדל בין FLAC לMP3 320 (איימוד, סביבות ה1K$).

אם כל המוזיקה שלך מסודרת עם ID3 לא הייתי מציע לך לקודד מFLAC לMP3 (יש גם אפשרות הורדה ועוד כל מיני...).

לגבי התקציב, אם היית צריך פחות נפח הייתי ממליץ לך על הD2/I7 האגדיים שמחזיקים הרבה זמן (50-60 שעות סוללה למוזיקה בערך).

והאוזניות הן באמת בעיה, גם כי מצד אחד מסתובבים המון חיקויים לCX של סנהייזר ומצד שני הן סתם יקרות ולא באמת שוות את זה, אם אין לך ברירה אחרת לך על הCX500, למרות שזה חבל כי הן בזבוז, אתה יכול לעשות ויזה נטען בדואר, להרשם לפייפל ולקנות איתו (לא ניסיתי את זה אבל נאמר שזה עובד) את האוזניות שהמלצתי לך עליהן.

הזון מול הS9 בקצרה:

לS9 מסך טוב יותר

הזון נשמע יותר טוב

לזון אין איקולייזר בעוד שלS9 יש

הסוללה של הזון מחזיקה באיזור ה20-25 שעות, של הS9 אאל"ט 35 בערך

הזון מחייב שימוש בתוכנה במחשב ( לא נוראה כמו אייטונס ואפשר להשתמש גם בWMP) לעומת הS9 שעובד בשיטת PLUG&PLAY

הזון יותר זול

לזון יש הארדיסק (אפרט בהמשך)

זיכרון הארדיסק היום הוא הרבה יותר עמיד מפעם, בזכות כל מיני בולמי זעזועים וטכנולוגיות חדשות שמיישמים בנגנים היום, הוא לא מתאים לפעילות ספורטיבית בשל הטלטולים הרבים שהוא עובר בה, שמקצרים את אורך החיים שלו משמעותית ואף יכולים לגרום לו לשוק (בשפה עממית- הלך הHDD), עם זעזועים יום- יומיים הוא יתמודד בסדר גמור הודות לכל מה שפירטתי מקודם, פלאש לעומתו חסכוני יותר בחשמל, יותר יקר ועמיד לזעזועים מכיוון שאין חלקים נעים.

בכל מקרה, הזון דור 2 לא נמכר בארץ לצערי בגלל מייקרוסופט ( :pissed:).

פורסם
  • מחבר

אני לא מוכן לוותר על האפשרות לפלאק כי פשוט חלק מהמוזיקה קיימת לי רק בFLAC, ואני ממש לא מתכוון לבצע המרות...

ולגבי האזניות - סבבה, אני חושב שאני אתייעץ בכל אופן בפורום אודיו לראות מה אומרים החברה שם שלא מבקרים בפורום כאן

תודה רבה למגיבים, נראה לי שאלך על הS9..

פורסם

לפותח הת'רד, באג הם היבואן הרשמי ככה שסביר שלא תמצא יותר זולים מהם אלא ביבוא מקבילי.

פורסם

הזון נשמע יותר טוב

לדעתי זה למשל לא נכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים