פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אני רוצה לתכנן מעעגל שיפתח לי ברז חשמלי כאשר הגובה של המים במיכל יגיע לראש המיכלויסגר שהמים מתרוקנים.יהיה מצוף וכאשר המים מגיעים לגובה מקסימלי יפתח ברז חשמלי עד שהמצוף ירד למטה והוא יסגור את הברז.ברז כזה עובד על 12Vאני מבין שאני צריך ממסר אבל אף פעם לא עבדתי עם ממסרמישהו יכול לעזור לי בשרטוט מעגלבעצם מה שאני צריך זה 2 מפסקיםכאשר מפסק אחד נלחץ יוצא מתח של 24 V במוצאכאשר מפסק שני נלחץ לא יוצר כלום במוצאתודה מראש.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אני הייתי ממליץ לך לקנות מערכת פיצוי אידוי, המיועד במקור לאקווריום מלוחים.הרבה יותר פשוט, עם כי נורא יקר.אם אתה בכל זאת רוצה להסתבך, תריץ חיפוש בגוגל על בניית מערכת פיצוי אידוי (עדיף באנגלית, אני לא זוכר מה השם של המערכת הזו באנגלית), ראיתי בעבר אנשים אשר הכינו מערכות מתקדמות מאוד, אף יותר ממערכות קנויות!בהצלחה.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר אני לא צריך את כל המערכת של פיצוי אידוי כמו שרשמתרק את המעגל שיתן 12V שאר הדברים אני אוכל לסדר.....
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים לפי מה שהבנתי - המצוף קובע אם יהיה מתח או לא לפי המצב שלו...לא יהיה יותר פשוט לחבר לו מיקרו סוויץ שיחב וינתק את המתח ?!למה ממסרים ולמה בלאגן ?!
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר איך עובד מיקרו סוויץ?כעיקרון המצוף לא קובע כל הזמן אם יהיה מתחרק בנקודה הכי גבוהה הוא צריך להתחיל להזרים מתח עד לנקודה הכי נמוכה שהוא צריך להפסיקז"אאני צריך מעגל של או ממסר או מיקרו סוויץ שיהיה לו 2 מפסקים1. כאשר הוא מקבל לחיצה ואז עזיבה ז"א המספק לא נשאר תמיד לחוץ הוא מוצא 24 V במוצא2. כאשר הוא מקבל לחיצה ואז עזיבה ז"א המספק לא נשאר תמיד לחוץ הוא מוצא 0 V במוצאתודה רבה לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אתה יכול לעשות משהו יותר יצירתי.קח כל מגבר שרת 741,324, 339, וכו' ותבנה משווה פשוט, וצד אחד של המשווה תשאיר פשוט 2 חוטים, שאותם תחבר ברווח של מספר מ"מ בחלק העליון של המיכל.ברגע שהמים יגעו בהם המגבר שרת יתן מתח במוצא, ואז אתה מחבר טרנזיסטור פשוט שידחף את הממסר, וזהו :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.