עבור לתוכן

נקיון פיזי של המחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן

האם יש ציוד לנקיון המחשב?

להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה.

אודה על תשובה.

פורסם

ספריי לחץ אוויר. בכל חנות חומרה בסיסית מוכרים אותו, office depot ואף כל חנות חומרה פשוטה שיש לך ליד הבית.

פורסם

אני לא מבין מה כ"כ טוב בספריי הזה, זה לא לחץ כזה חזק... אני מנקה את המחשב עם פן על הקר, לא על החם!!! (ועל הדרך מעיף את כל האבק אל תוך החדר) המחשב שוכב ואני עם הפן דוחף את האבק או הופך אותו ומאיפה שהאויר נכנס לתוך הפן אני שואב את האבק (אם הייתי חכם יותר כשניקיתי את המחשב הייתי חושב על להצמיד שקית לפיה ואליה כל האבק היה נכנס)

פורסם

אני לא מבין מה כ"כ טוב בספריי הזה, זה לא לחץ כזה חזק... אני מנקה את המחשב עם פן על הקר, לא על החם!!! (ועל הדרך מעיף את כל האבק אל תוך החדר) המחשב שוכב ואני עם הפן דוחף את האבק או הופך אותו ומאיפה שהאויר נכנס לתוך הפן אני שואב את האבק (אם הייתי חכם יותר כשניקיתי את המחשב הייתי חושב על להצמיד שקית לפיה ואליה כל האבק היה נכנס)

בגדול ספריי לחץ אוויר הוא בזבוז כסף,פן עושה את העבודה טוב יותר בפחות כסף...

למה שלא תעשה את הניקוי הזה על אדן החלון או משהו כזה במקום להעיף את כל האבק בתוך החדר???

פורסם

לא צריך לקנות שום דבר.

אם אין לך קומפרסור אז יש לך משאבה. קח משאבה ותבקש ממישהו לנפח. את הפייה תכוון שכל המכלולים ונקה אותם.

פורסם

לא צריך לקנות שום דבר.

אם אין לך קומפרסור אז יש לך משאבה. קח משאבה ותבקש ממישהו לנפח. את הפייה תכוון שכל המכלולים ונקה אותם.

??? משאבת אופניים כאילו? רעיון נחמד...

פורסם

אכן משאבת אופניים.

חפש פתרונות יצירתיים ולא פיתרונות קלים שעולים כסף.

בהצלחה.

פורסם

:kopfpatsch:

מטלית לחה ( מטלית עם קצת מים )

פורסם

ד"א, הספריי הוא לא ספריי לחץ אוויר הוא ספריי של גז כלשהו (בוטאן משהו).

והוא אכן לא משתלם. קניתי עכשיו בפעם הראשונה בשביל לראות- ובתכל"ס, חבל על הכסף.

פורסם

אני אישית לא הייתי משתמש במטלית לחה לניקוי רכיב אלקטרוני כלשהו, לדעתי זה דיון שצריך לרכז לערוך ולהעלות כסטיקי טיפים לניקוי המחשב

פורסם

צודק לגמרי..

גם לחיצה ממושכת על הספריי מוציאה מין חומר רטוב כזה שמתייבש אומנם אחרי שניות אבל עדיין לא הייתי רוצה לנסות אותו סביב לוח האם שלי..

פורסם

מים וסבון (כשהמחשב מנותק מהחשמל. רק לאפשר לו להתייבש טוב טוב)

פורסם

חבר,

אני לא יודע אם אתה רציני אבל יש כאן כאלו שיקחו את מה שאתה אומר ברצינות...

מים אסור!

מגבון לח אסור!

פורסם

צודק לגמרי..

גם לחיצה ממושכת על הספריי מוציאה מין חומר רטוב כזה שמתייבש אומנם אחרי שניות אבל עדיין לא הייתי רוצה לנסות אותו סביב לוח האם שלי..

תבדקו את עצמכם שוב.

זהו אויר דחוס רגיל ביותר, שבטח עבר איזה תהליך ייבוש להוציא את כל הלחות ממנו.

פורסם

מים וסבון (כשהמחשב מנותק מהחשמל. רק לאפשר לו להתייבש טוב טוב)

תגיד לי מה אתה רוצה לעשות דאחקות? מצחיק אותך לראות אנשים שכותבים הודעות כמו "סיבנתי את הכרטיס מסך שלי והוא לא עובד"? אנשים פה יעשו למחשב אמבטיות! זה לא שהם יהרסו לעצמם מחשבון ב20 שקל זה מחשבים שעולים אלפי שקלים!

זה ממש לא אחראי ולא מצחיק :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים